Έτσι θα είναι το νέο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» (vid)!

Η Ρεάλ Μαδρίτης μέσω ανάρτησης της στα σόσιαλ μίντια παρουσίασε την μορφή που θα έχει το, υπό ανακατασκευή «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» τον Οκτώβριο του 2022 όταν θα ολοκληρωθούν τα έργα

Έτσι θα είναι το νέο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» (vid)!

Η τμηματική επιστροφή στις εργασίες των Ισπανών από σήμερα φαίνεται πως έκανε τους ανθρώπους της Ρεάλ Μαδρίτης, ν' αδημονούν για την ολοκλήρωση των εργασιών ανακατασκευής του «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Έτσι μέσω του λογαριασμού του στο «Twitter» ο σύλλος της Ισπανικής πρωτεύουσας παρουσίασε την μορφή που θα έχει τον Οκτώβριο του 2022 το εμβληματικό της γήπεδο, όταν αναμένεται να ολοκληρωθούν τα έργα ανακαίνισης του.

Οι εργασίες στο Μαδριλένικο σταδίο, ξεκίνησαν το περασμένο καλοκαίρι και διακόπηκαν στα τέλη Μαρτίου, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, με τους εργάτες να επιστρέφουν, τμηματικά στις θέσεις τους τηρώντας τα προληπτικά μέτρα ασφαλείας και υγιεινής.

Είναι ήδη γνωστό πως το σήμα - κατατεθέν του νέου «Μπερναμπέου» θα είναι η οροφή του θα μπορεί να κλείνει για την προστασία από τη βροχή και τα καιρικά φαινόμενα.

Τα νέα πλάνα διάρκειας ενός λεπτού δίνουν έμφαση και στους εσωτερικούς χώρους του γηπέδου και στις ανέσεις που θα παρέχονται σε μέλη και οπαδούς της ομάδας.