Ένγκελς: «Δεν είδαμε ξανά τον Χάσι»

Ο Μπιόρν Ένγκελς μίλησε σε βελγικά Μέσα και θυμήθηκε το πέρασμα του από τον Ολυμπιακό και τον τρόπο με τον οποίο έφυγε από την ομάδα ο Μπέσνικ Χάσι.

Ένγκελς: «Δεν είδαμε ξανά τον Χάσι»

Για την απόκτηση του Μπιόρν Ένγκελς ο Ολυμπιακός έβγαλε από το ταμείο του 7 εκατ. ευρώ. Ο Βέλγος κεντρικός αμυντικός θεωρήθηκε μία σημαντική επένδυση, αλλά τότε έπεσε στην ομάδα με τα χίλια προβλήματα και ποτέ δεν μπόρεσε να δείξει την αξία του.

Ήταν η σεζόν που ο Ολυμπιακός είχε στο ρόστερ του αρκετούς Βέλγους και προπονητή τον Μπέσνικ Χάσι με την ομάδα του Πειραιά να κάνει μία τραγική σεζόν και φυσικά η μπάλα να παίρνει και τον Ένγκελς. Ήρθε στη συνέχεια ο δανεισμός του στη Ρεμς και η πώληση του στη γαλλική ομάδα έναντι 4 εκατ. ευρώ.

Η Ρεμς μάλιστα πούλησε τον Ένγκελς στην Άστον Βίλα έναντι οκτώ εκατ. ευρώ. Ο Βέλγος με 17 συμμετοχές στην Premier League δείχνει ότι στον Ολυμπιακό απλά ήταν άτυχος. Ο 25χρονος στόπερ παραχώρησε συνέντευξη σε βελγικά Μέσα και μίλησε για το πέρασμα του από την ομάδα του Πειραιά.

Ο Ένγκελς θυμήθηκε, μάλιστα τον Μπέσνικ Χάσι και τον τρόπο που έφυγε. «Ο Χάσι ήταν στον Ολυμπιακό, αλλά αμέσως μετά από ένα παιχνίδι δεν τον είδαμε ξανά», ανέφερε ο Ένγκελς και προφανώς στέκεται στο παιχνίδι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, το οποίο ο Ολυμπιακός αν και προηγήθηκε με 2-0 έχασε με 3-2.