Δανία: Χωρίς θεατές οι αγώνες πρωταθλήματος μέχρι και τον Σεπτέμβριο

Στη Δανία αποφάσισαν να συνεχιστεί κανονικά το πρωτάθλημα χωρίς όμως την παρουσία θεατών, τουλάχιστον μέχρι και τον Σεπτέμβριο.

Δανία: Χωρίς θεατές οι αγώνες πρωταθλήματος μέχρι και τον Σεπτέμβριο

Στη Δανία αποφάσισαν να συνεχιστεί κανονικά το πρωτάθλημα, χωρίς όμως την παρουσία θεατών, τουλάχιστον μέχρι και τον Σεπτέμβριο.

Σέντρα θα έχουμε κανονικά στο πρωτάθλημα της Δανίας. Βέβαια η διαφορά είναι πως τα παιχνίδια μέχρι και τον Σεπτέμβριο θα διεξάγονται χωρίς την παρουσία φιλάθλων.

Η ουσία είναι πως οι Δανοί αποφάσισαν να συνεχιστεί το κανονικά το πρωτάθλημά τους, χωρίς όμως την παρουσία οπαδών στις εξέδρες των γηπέδων.

Σύμφωνα με τη σχετική απόφαση, η απαγόρευση συγκεντρώσεων έως τις 31 Αυγούστου οδήγησε τις ομάδες να αποφασίσουν πως όλοι οι αγώνες θα διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών μέχρι και τον Σεπτέμβριο.

Το πρωτάθλημα στη Δανία έχει διακοπεί όπως και σε όλες σχεδόν τις χώρες του κόσμου και αναμένεται να ξεκινήσει και πάλι τέλη του επόμενου μήνα.

Η επανέναρξη τοποθετείται στις 24 ή στις 31 Μαΐου και όπως αναφέρουν στην Δανία, η Super League αλλά και το Κύπελλο της χώρας θα παιχτούν πριν από τα τέλη Ιουλίου.

Να σημειώσουμε πως η επόμενη αγωνιστική περίοδος θα ξεκινήσει στις αρχές Σεπτεμβρίου και δεν αποκλείεται και εκεί τις πρώτες αγωνιστικές να μην έχουμε την παρουσία φιλάθλων στις εξέδρες.

Θα πρέπει να συμπληρώσουμε εδώ πως την ώρα που στις περισσότερες χώρες του κόσμου, τα μέτρα γίνονται πιο αυστηρά, η Δανία είναι μια από τις χώρες που ενδέχεται και πάλι να λειτουργήσουν τα σχολεία. Η άλλη χώρα που έχει πάρει απόφαση προκειμένου να λειτουργήσουν και πάλι τα σχολεία είναι η Αυστρία.