Τότεναμ: Παίρνει πίσω τις περικοπές, καταβάλει το 100% των μισθών στο προσωπικό!

Παρότι είχε ανακοινώσει ότι θα προχωρήσει σε περικοπές λόγω κορονοϊού, η Τότεναμ αναδιπλώθηκε και αποφάσισε να καταβάλλει το 100% των μισθών στο προσωπικό της.

Τότεναμ: Παίρνει πίσω τις περικοπές, καταβάλει το 100% των μισθών στο προσωπικό!

Εντός λίγων 24ώρων η Τότεναμ «έκανε πίσω» στην αρχική της απόφαση για τον τρόπο καταβολής των μισθών του προσωπικού της, σε ό,τι έχει να κάνει με τους μήνες Απρίλιο και Μάιο.

Με σημερινή (13/4) της ανακοίνωση, η διοίκηση των «πετεινών» έκανε γνωστό πως θα καταβάλλει ολόκληρο το μισθό στους εργαζόμενους της, παρά την προ ημερών απόφαση που είχε λάβει περί του αντιθέτου.

Συγκεκριμένα, οι «Σπερς» είχαν ανακοινώσει περικοπές υψους 20% σε 550 άτομα που εργάζονται στον σύλλογο για τους μήνες Απρίλιο και Μάιο, προκειμένου να προστατευθούν οι δουλειές τους εν μέσω της κρίσης του κορονοϊού.

Τη Μεγάλη Δευτέρα, όμως, η ομάδα του βόρειου Λονδίνου έκανε γνωστό μέσω της ιστοσελίδας της ότι μόνο τα μέλη της διοίκησης θα δουν διαφορές στους μισθούς τους.

Αντίθετα, όλοι οι υπόλοιποι υπάλληλοι, είτε αυτοί έχουν μόνιμη απασχόληση, είτε δουλεύουν με εποχικές συμβάσεις, θα λάβουν το 100% των μισθών τους για τους μήνες Απρίλιο και Μάιο.