Ισπανοί και Ιταλοί στο… κυνήγι του Σολδάνο

Τα νέα στοιχεία που προκύπτουν από την Αργεντινή για το δανεισμό του Φράνκο Σολδάνο από τον Ολυμπιακό στη Μπόκα και το μέλλον του επιθετικού.

Ισπανοί και Ιταλοί στο… κυνήγι του Σολδάνο

Είναι σημαντική η συμβολή του Φράνκο Σολδάνο στις επιτυχίες της Μπόκα Τζούνιορς και έχει ανοίξει μεγάλη κουβέντα για το μέλλον του. Ο Αργεντινός επιθετικός είναι δανεικός στην ομάδα του Μπουένος Άιρες από τον Ολυμπιακό και όπως είναι γνωστό για να τον κάνει δικό της θα πρέπει να καταβάλει το ποσό των 5 εκατ. ευρώ.

Ο κορονοϊός, ωστόσο έχει "παγώσει" τα πάντα σε όλο τον κόσμο και είναι λογικό και η Μπόκα να μην έχει αποφασίσει τι θα κάνει με τον Σολδάνο. Βέβαια, υπάρχουν οι πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες η ομάδα του Μπουένος Άιρες θέλει να τον κρατήσει τον παίκτη στο ρόστερ της έστω με τη μορφή του δανεισμού γι' ακόμα ένα χρόνο.

Από την Αργεντινή, ωστόσο υπήρξαν και νέα δημοσιεύματα για τον Φράνκο Σολδάνο. Το βασικό που προκύπτει από το ρεπορτάζ των Αργεντίνων είναι πως ο δανεισμός του παίκτη στη Μπόκα έχει ισχύ για ένα χρόνο. Δηλαδή ολοκληρώνεται το καλοκαίρι. Μέχρι τώρα υπήρχε η πληροφορία πως ο Σολδάνο έχει πάει δανεικός στη Μπόκα για 1,5 χρόνο, άρα θα έμενε εκεί έως τον Δεκέμβριο.

Το άλλο που έχει ενδιαφέρον είναι πως σύμφωνα με τους συμπατριώτες του είναι υπό παρακολούθησε από ομάδες της Ισπανίας και της Ιταλίας. Δεν αναφέρουν τα ονόματα των κλαμπ που ασχολούνται με την περίπτωση του Φράνκο Σολδάνο. Επιμένουν, ωστόσο, πως η Μπόκα Τζούνιορς δεν έχει αποφασίσει τι θα κάνει με τον επιθετικό που ανήκει στον Ολυμπιακό.