Ο Κωστή για το μέλλον του στον Ολυμπιακό

Ο Ιωάννης Κωστή μίλησε σε εφημερίδα της Κύπρου για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό και το μέλλον του στον Πειραιά.

Ο Κωστή για το μέλλον του στον Ολυμπιακό

Στη Νέα Σαλαμίνα αγωνίζεται ο Ιωάννης Κωστή με τη μορφή του δανεισμού από τον Ολυμπιακό. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που οι Πειραιώτες προχώρησαν στην απόκτησή του θεωρώντας τον ένα από τα σπουδαιότερα ταλέντα. Ο Κωστή μίλησε στην εφημερίδα «Πολίτης» για το μέλλον του στην ομάδα του Πειραιά.

Αναλυτικά ο Ιωάννης Κωστή μίλησε:

Πώς θα νιώσει εφόσον αγωνιστεί στον Ολυμπιακό: «Όχι, δεν το σκέφτομαι καθόλου αυτό. Τώρα είμαι στη Σαλαμίνα και παίζω για αυτήν. Τη νέα χρονιά που θα πάω στον Ολυμπιακό θα συγκεντρωθώ σε αυτόν».

Αν αισθάνεται πίεση λόγω Ολυμπιακού και την ανάγκη να παίξει παραπάνω ματς: «Ναι, με αυτή την έννοια, ναι. Ήθελα και θέλω να εκμεταλλευτώ τη φετινή χρονιά για να πάω όσο πιο έτοιμος γίνεται».

Αν αισθάνεται πίεση με τον χαρακτηρισμό «το μεγαλύτερο ταλέντο στην Κύπρο»: «Όχι, δεν νιώθω πίεση. Το αντίθετο. Μου δίνει ώθηση να προσπαθήσω περισσότερο για να μην τους διαψεύσω. Έτσι κι αλλιώς δεν νιώθω ότι έκανα κάτι ακόμα. Χρειάζεται να δουλέψω πολύ για να γίνω ακόμα καλύτερος».

Ποιες είναι οι επαφές που έχει με τον Ολυμπιακό: «Μου έστειλαν προγράμματα διατροφής, γυμναστηρίου και λοιπά. Δεν μιλήσαμε ακόμα πότε θα πάω πάνω. Το αρχικό πλάνο ήταν να πήγαινα τώρα τον Απρίλιο να βρω διαμέρισμα αλλά… Ήρθε όλο αυτό με τον κορονοϊό και όλα μπήκαν στην άκρη».

Αν θα παίξει στον Ολυμπιακό ή δοθεί δανεικός: «Δύσκολη ερώτηση. Τα νιώθω όλα. Μπορεί και να μείνω, μπορεί και να με παραχωρήσουν δανεικό για να αποκτήσω περισσότερες εμπειρίες. Πιστεύω ότι μπορώ να αντεπεξέλθω. Όμως, ακόμα κι αν πάω δανεικός, θα είναι καλοδεχούμενο. Δεν θα νιώσω, στην περίπτωση που πάω σε άλλη ομάδα, ότι δεν με εμπιστεύονται. Για να με αποκτήσουν, σημαίνει ότι με εμπιστεύονται, ότι βλέπουν κάτι σε μένα. Ξέρω ότι και εγώ από την πλευρά μου πρέπει να βάλω ακόμα πιο γερές βάσεις, να δουλέψω σκληρά, είτε για να παίξω στον Ολυμπιακό είτε για να πάρω μεταγραφή σε άλλη ομάδα. Ό,τι κι αν γίνει θα το δω θετικά».