Ανατροπή δεδομένων με Κασάμι

Ο Παϊτίμ Κασάμι απασχόλησε σοβαρά τον Ολυμπιακό, αλλά ο ίδιος με δηλώσεις του δείχνει πως τα πάντα έχουν αλλάξει όσον αφορά το μέλλον του.

Ανατροπή δεδομένων με Κασάμι

Ο Παϊτίμ Κασάμι έχει απασχολήσει τον Ολυμπιακό και ειδικά μετά το θέμα που είχε προκύψει με τη Σιόν που όλα έδειχναν ότι θα λυνόταν το συμβόλαιό του με την ελβετική ομάδα. Ωστόσο με δηλώσεις που έκανε ο ίδιος όλα δείχνουν πως πηγαίνουμε σε ανατροπή δεδομένων για το μέλλον του Ελβετού χαφ.

Αφορμή για τις δηλώσεις του στάθηκε το γεγονός πως ο Κασάμι τα βρήκε ξανά με τη Σιόν και επιστρέφει όπως όλα δείχνουν στην ομάδα του. Στις δηλώσεις του τόνισε πως είναι χαρούμενος που θα συνεχίσει την καριέρα του στη Σιόν.

«Πιστέψτε με, η Σιόν είναι η ομάδα την οποία θεωρώ δική μου τα τελευταία τρία χρόνια. Για αυτό και θέλω να συνεχίσω την καριέρα μου σε αυτή, θέλω να παραμείνω στην ομάδα. Ωστόσο βέβαια είναι η ομάδα που έχει στα χέρια της τα πάντα», ανέφερε ο Κασάμι.

Ο Ελβετός χαφ αναφέρθηκε και στο πέρασμά του από τον Ολυμπιακό, τονίζοντας: «Έχω πολλές εμπειρίες στην καριέρα μου. Όπως τη φορά που οπαδοί της ΑΕΚ με ακολουθούσαν τρεις ημέρες μετά από ένα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό».