Ομπαμεγιάνγκ για την ευκαιρία με Ολυμπιακό: «Οι οπαδοί μας θα μπορούσαν να πουν ''μας σκότωσες''»

Ο Πιερ Ομπαμεγιάνγκ επανέλαβε πως είναι χαρούμενος στην Άρσεναλ, αγαπάει τον κόσμο της ομάδας και θυμήθηκε την ευκαιρία με τον Ολυμπιακό.

Ομπαμεγιάνγκ για την ευκαιρία με Ολυμπιακό: «Οι οπαδοί μας θα μπορούσαν να πουν ''μας σκότωσες''»

Ο Πιερ Ομπαμεγιάνγκ δήλωσε ξανά πως είναι πολύ χαρούμενος στην Άρσεναλ, αγαπάει τον κόσμο της ομάδας και θυμήθηκε την ευκαιρία με τον Ολυμπιακό στο φινάλε της παράτασης στη ρεβάνς του Λονδίνου.

Το όνομα του Ομπαμεγιάνγκ βρίσκεται για ακόμη μια φορά στο προσκήνιο. Ακούγεται για τη μισή Ευρώπη, με τον σπουδαίο φορ να κλείνει τα αυτιά του και να δηλώνει χαρούμενος στην Άρσεναλ.

«Είναι μεγάλη μου χαρά που βρίσκομαι στην Άρσεναλ. Είμαι πραγματικά χαρούμενος. Είναι υπέροχο. Όπως έχω πει και στο παρελθόν, αγαπώ τον κόσμο και την ομάδα. Είμαι χαρούμενος που έχουμε αυτούς τους οπαδούς.

Μετά την ευκαιρία που είχα με τον Ολυμπιακό, όλοι θα μπορούσαν να πουν πως “σήμερα μας σκότωσες”. Κανένας όμως δεν το είπε τότε.

Αντίθετα, ο κόσμος μού έστελνε μηνύματα και μου ζητούσε να συνεχίσω την προσπάθεια και να προχωρήσω μπροστά. Να έχω ψηλά το κεφάλι. Και μέσα στην ομάδα το ίδιο μού είχαν πει εκείνες τις ημέρες.

Είμαι πραγματικά χαρούμενος που τους έχω και βρίσκομαι στην ίδια ομάδα μαζί τους. Αυτό είναι όλο. Είμαι πραγματικά χαρούμενος στην Άρσεναλ».

Ο Γκαμπονέζος άσος των «κανονιέρηδων» μετά την ήττα και τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό μέσα στο Λονδίνο είχε πει για την ευκαιρία στο τέλος της παράτασης:

«Είμαι πολύ απογοητευμένος... Τι να πω; Είναι πολύ δύσκολο, πολύ σκληρό. Νομίζω πως χάσαμε κάποιες ευκαιρίες που μας κόστισαν. Το γκολ στο τελευταίο λεπτό ήταν ατυχία για εμάς. Νιώθω πάρα πολύ άσχημα, αλλά αυτό μπορεί να συμβεί. Δεν ξέρω πώς έχασα την ευκαιρία.

Ήμουν κουρασμένος, είχα κάποιες κράμπες, αλλά έπρεπε να σκοράρω. Ήταν σκληρό, επειδή έπαιξαν με βάθος στην άμυνα. Ήταν δύσκολο να βρούμε λύσεις στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου.

Ήταν ένα πραγματικό σκληρό παιχνίδι και πολύ δύσκολο να βρούμε τους χώρους».