Τέβες: «Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον θεωρεί τον εαυτό του... Προέδρο της Αγγλίας!»

Ο Αργεντίνος πρώην άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (και της Μάντσεστερ Σίτι...), Κάρλος Τέβες αποκάλυψε ότι ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον ήταν απόλυτος στις απόψεις του σαν να ήταν ο... Πρόεδρος της Αγγλίας.

Τέβες: «Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον θεωρεί τον εαυτό του... Προέδρο της Αγγλίας!»

Τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον όπως τον γνώρισε ο ίδιος τα δύο χρόνια (2007-2009) που αγωνίστηκε υπό τις οδηγίες του περιέγραψε, αρκούντως γλαφυρά, ο Κάρλος Τέβες.

Ο άσος της Μπόκα Τζούνιορς είναι γνωστό πως δεν ήταν ...άγιος ούτε κι από τους αγαπημένους παίκτες του Σκωτσέζου μάνατζερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Εξ ου και το προκλητικό χαρτόνι που έγραφε «Αναπαύσου εν ειρήνη Φέργκι» όταν πανηγύριζε το πρωτάθλημα Αγγλίας του 2012 με την συμπολίτισσα της Γιουνάιτεντ, Μάντσεστερ Σίτι.

Ωστόσο παρότι τα χρόνια πέρασαν ο «Απάτσι» στα 36 του πια, δεν ξεχνά τον Βρετανό τεχνικό.

Μιλώντας στην «Μarca» για την καριέρα του αναφέρθηκε και στις κόντρες του με τον Σκωτσέζο: «Ήταν αδύνατο να του μιλήσεις γιατί πάντα έβγαινες ηττημένος από το διάλογο. Είχε κάνει λάθος αφήνοντας με εκτός βασικού σχήματος στον τελικό του Champions League στη Ρώμης (σ. ήττα 2-0 από την Μπαρτσελόνα). Ήταν ο μόνος τελικός που χάσαμε όσο ήμουν εκεί, αλλά εκείνος θεωρεί τον εαυτό του τουλάχιστον ...Πρόεδρος της Αγγλίας

Όσο για το... χαρτόνι κατά του πρώην τεχνικού του (για το οποίο ζήτησε συγνώμη όπως κι οι «σίτιζενς») είπε: «Αφέθηκα να με παρασύρει το συναίσθημα της στιγμης, αλλά δεν ήταν πρόθεση μου να δείξω ασέβεια προς εκείνον που τον θαυμάζω ως τεχνικό κι άνθρωπο...»

Μια σχέση αγάπης - μίσους μεταξύ του Καρλίτος και του πρώην τεχνικού του.