Μπεν: «Νιώθω σαν να έχει σταματήσει το ποδόσφαιρο εδώ και έναν χρόνο»

Ο άλλοτε παίκτης του Ολυμπιακού Μοχάμεντ Μπεν δεν έκρυψε την ανυπομονησία του να επιστρέψει και πάλι στους αγωνιστικούς χώρους, ενώ υποστήριξε πως η κατάσταση με τον κορονοϊό, τον έχει κάνει να νομίζει πως έχει σταματήσει το ποδόσφαιρο για έναν χρόνο. 

Μπεν: «Νιώθω σαν να έχει σταματήσει το ποδόσφαιρο εδώ και έναν χρόνο»

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και νυν του Ερυθρού Αστέρα Μοχάμεντ Μπεν ισχυρίστηκε πως η επιλογή του να παραμείνει στο Βελιγράδι εν μέσω κορονοϊού και να μην επιστρέψει στο Παρίσι ήταν η καλύτερη δυνατή, ενώ δεν έκρυψε την επιθυμία του να επιστρέψει και πάλι στην αγωνιστική δράση.

«Νιώθω σαν να έχει σταματήσει το ποδόσφαιρο εδώ και έναν χρόνο. Μου λείπει πολύ το ποδόσφαιρο, να βρίσκομαι στον αγωνιστικό χώρο, να πετυχαίνω γκολ και να πανηγυρίζω με τους συμπαίκτες μου και τον κόσμο. Δεν είναι εύκολο για εμάς τους ποδοσφαιριστές, αλλά ελπίζω να ξεπεράσουμε σύντομα αυτή την κατάσταση.

Είναι δύσκολο γιατί, έχουμε συνηθίσει να προπονούμαστε κάθε μέρα και κάθε εβδομάδα να έχουμε αγώνα. Πρέπει να συγκεντρωθούμε και να προετοιμαστούμε κατάλληλα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος».

Ο 30χρονος άσος αναφέρθηκε και στα θετικά της καραντίνας, αφού πλέον έχει περισσότερο χρόνο για να παίξει με τα παιδιά του.

«Είμαι χαρούμενος γιατί έμεινα στο Βελιγράδι με την οικογένεια μου. Ήταν η καλύτερη επιλογή από το να πάω στο Παρίσι όπου η κατάσταση με τον κορονοϊό είναι πολύ άσχημη. Περνώ τον περισσότερο χρόνο μου παίζοντας με τα παιδιά μου videogames αλλά και επιτραπέζια. Παίζουμε επίσης ποδόσφαιρο στην αυλή, αλλά δεν θέλουν να χάνουν. Γίνεται πραγματική μάχη.

Συνήθως ο μικρότερος γιος μου κερδίζει. Έχει πλάκα. Δεν περνούσα πολύ χρόνο μαζί τους, έτσι αυτή είναι η καλή πλευρά της καραντίνας. Λόγω των υποχρεώσεων με τον Ερυθρό Αστέρα για τρία συνεχόμενα χρόνια παίζαμε στην Ευρώπη και έτσι ανά τρεις μέρες βρισκόμουν με την ομάδα. Απολαμβάνω το γεγονός πως βρίσκομαι με την οικογένεια μου».