Ξεκίνησε το πρωτάθλημα στην Ταϊβάν, παρά τον κορονοϊό

Η Ταϊβάν έγινε η πέμπτη χώρα στον κόσμο που υπάρχει ποδοσφαιρική δράση, καθώς σήμερα Κυριακή (12/4) ολοκληρώθηκε η πρώτη αγωνιστική στο πρωτάθλημα της χώρας.

Ξεκίνησε το πρωτάθλημα στην Ταϊβάν, παρά τον κορονοϊό

Μετά τις Λευκορωσία, Τατζικιστάν, Νικαράγουα και Μπουρούντι, η Ταϊβάν έγινε η πέμπτη χώρα στον κόσμο που συνεχίζει την αγωνιστική της δράση στο ποδόσφαιρο, παρά την κατάσταση που επικρατεί με τον κορονοϊό.

Παρά τους νεκρούς και τα κρούσματα της πανδημίας, το εγχώριο πρωτάθλημα ξεκίνησε σήμερα κανονικά με την διεξαγωγή τεσσάρων αναμετρήσεων στην μεγάλη κατηγορία της Ταϊβάν που μετέχουν οκτώ σύλλογοι.

Η Ταϊτσούνγκ Φουτούρο άρχισε με το «δεξί» την πορεία της στον θεσμό, καθώς κέρδισε στην έδρα της με 2-1 την NTUPES, ενώ η Χανγκ Γουέν εντυπωσίασε με την εμφάνισή της και διέσυρε στο «σπίτι» της την Ταϊπέι Ρεντ Λάιονς με το εμφατικό 4-0.

Στα υπόλοιπα ματς της πρεμιέρας, σπουδαία «διπλά» πήραν Ταϊπάουερ και Ταϊνάν Σίτι. Η Ταϊπάουερ έκαμε την αντίσταση της Τάτουνγκ και πήρε το εκτός έδρας τρίποντο με σκορ 3-2, ενώ η Ταϊνάν Σίτι κέρδισε με το ευρύ 4-2 την Μινγκ Τσούαν.