Λουτσέσκου: «Απείθαρχος ο Καστίγιο, λάθος της Σαχτάρ που πλήρωσε 20 εκατομμύρια»

Ο Μιρτσέα Λουτσέσκου αναφέρθηκε με δηλώσεις του στον Νέρι Καστίγιο τονίζοντας μεταξύ άλλων πως η Σαχτάρ Ντόνετσκ δεν έπρεπε να δώσει είκοσι εκατομμύρια ευρώ στον Ολυμπιακό.

Λουτσέσκου: «Απείθαρχος ο Καστίγιο, λάθος της Σαχτάρ που πλήρωσε 20 εκατομμύρια»

Το καλοκαίρι του 2007 η Σαχτάρ Ντόνετσκ ανακοίνωσε την ακριβότερη μεταγραφή, μέχρι εκείνη την εποχή, στην ιστορία της καθώς έβγαλε από τα ταμεία της είκοσι εκατομμύρια για λογαριασμό του Νέρι Καστίγιο.

Καστίγιο: Το λάθος με Σαχτάρ, ο Ολυμπιακός και τα τρελά σκηνικά με Μπάγεβιτς!

Ο Μεξικανός που αποχώρησε από τον Ολυμπιακό δεν δικαίωσε τους Ουκρανούς μιας και είχε προβλήματα με τον προπονητή της ομάδας, Μιρτσέα Λουτσέσκου.

Ο Ρουμάνος αναφέρθηκε με δηλώσεις του στον άλλοτε φορ των «ερυθρόλευκων» τονίζοντας πως η Σαχτάρ έκανε μεγάλο λάθος που τον απέκτησε.

Μάλιστα τον αποκάλεσε ψεύτη για το γεγονός πως δεν τον άφησε να πάει στην κηδεία της μητέρας του κάνοντας λόγο για έναν απείθαρχο ποδοσφαιριστή.

Αρχικά δήλωσε: «Λέει ψέματα δεν θα μπορούσα να το κάνω σε κανέναν αυτό. Πάντα όταν υπάρχουν σοβαρά οικογενειακά ζητήματα αφήνω τους παίκτες να φεύγουν. Δεν θα μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο. Η οικογένεια είναι πάνω από όλα. Ο Ντεντίνιο πήγε σπίτι του όταν γέννησε η γυναίκα του, πως θα μπορούσα να αρνηθώ στον Καστίγιο όταν έχασε την μητέρα του. Ποιος το πιστεύει αυτό; Δεν μπορεί μάλλον να μου συγχωρέσει το γεγονός πως δεν τον χρησιμοποιούσα στη Σαχτάρ και ψάχνει για δικαιολογίες».

Στη συνέχεια είπε: «Μεγάλο λάθος τα 20 εκατομμύρια, είχα ενστάσεις. Είχε κάνει απλά μια καλή σεζόν στον Ολυμπιακό την προηγούμενη χρονιά. Έπαιξε καλά απέναντι μας στα ματς που έληξαν 2-2 και 1-1. Είχε σκοράρει και στα δύο παιχνίδια. Είχε ταλέντο, αλλά ήταν εντελώς απείθαρχος. Στις συναντήσεις με την ομάδα άπλωνε τα πόδια του στο τραπέζι. Τον έδιωξα δύο φορές από την ομάδα. Βλέποντας πως δεν μπορούσε να παίξει σε εμάς τον βοήθησα να βρει ομάδα. Μίλησα με τον Σβεν-Γκόραν Έρικσον που τον παρακολουθούσε πιο πριν και έτσι παραχωρήθηκε με δανεισμό στη Μάντσεστερ Σίτι».