Ατζέντης Μαρτίνες: «Πολύ μεγάλη η πιθανότητα να παίξει ο Λαουτάρο στην Μπαρτσελόνα»

Ο ατζέντης του Λαουτάρο Μαρτίνες, Σέρχιο «Ρατόν» Σάρατε, έβαλε… φωτιά στις φήμες για το μέλλον του πελάτη του στην Ίντερ, καθώς χαρακτήρισε πιθανή την μετακίνησή του στην Μπαρτσελόνα.

Ατζέντης Μαρτίνες: «Πολύ μεγάλη η πιθανότητα να παίξει ο Λαουτάρο στην Μπαρτσελόνα»

«Φωτιές» άναψε ο μάνατζερ του Λαουτάρο Μαρτίνες, Σέρχιο «Ρατόν» Σάρατε, σε δηλώσεις του σε εκπομπή του μεξικανικού δικτύου «Fox Sports», όταν ρωτήθηκε για το μέλλον του πελάτη του στην Ίντερ.

Μπορεί ο αντιπρόεδρος των «νερατζούρι» Χαβιέ Ζανέτι να είχε τονίσει νωρίτερα ότι ο Αργεντινός επιθετικός θα συνεχίσει την καριέρα του στον σύλλογο του Μιλάνου, ωστόσο ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή άφησε ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο μετακίνησης του πελάτη του στην Μπαρτσελόνα.

«Είναι πολύ μεγάλη η πιθανότητα ο Λαουτάρο να παίξει στην Μπαρτσελόνα. Είναι τρομερός παίκτης. Δεν έχει… ταβάνι αυτό το παιδί. Διάβασα τις δηλώσεις του Ζανέτι. Η Ίντερ έχει λόγο, αλλά λόγο έχει και ο Λαουτάρο», είπε αρχικά ο Σέρχιο «Ρατόν» Σάρατε.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στον ρόλο του αρχηγού της «Μπάρτσα», Λιονέλ Μέσι, στην υπόθεση: «Φυσικά, ρόλο παίζει και η παρουσία του Μέσι. Ο Λαουτάρο θα θέλει να παίξει εκεί που είναι ο καλύτερος. Όταν τέτοιοι ποδοσφαιρικοί κολοσσοί θέλουν έναν παίκτη, κάνουν τα πάντα».

Υπενθυμίζεται ότι η Μπαρτσελόνα ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Λαουτάρο Μαρτίνες, τον οποίο προορίζει για αντικαταστάτη του Λουίς Σουάρες στην επίθεσή της, ενώ την ίδια στιγμή η Ίντερ φέρεται να αξιώνει ένα ποσό άνω των 100 εκατομμυρίων ευρώ για την παραχώρηση των δικαιωμάτων του 22χρονου επιθετικού.