«Η Τότεναμ παραχωρεί τον Κέιν μόνο με 227 εκατομμύρια ευρώ»

Η Τότεναμ σύμφωνα με την «Daily Mail» παραχωρεί μόνο με 227 εκταομμύρια ευρώ τον Χάρι Κέιν θέλοντας να μειώσει τα χρέη της από την δημιουργία του γηπέδου.

«Η Τότεναμ παραχωρεί τον Κέιν μόνο με 227 εκατομμύρια ευρώ»

Το όνομα του Χάρι Κέιν για ακόμα ένα καλοκαίρι αναμένεται να είναι ένα από τα πιο... καυτά στο μεταγραφικό παζάρι. Μάλιστα, η Τότεναμ φέρεται να έχει κάνει γνωστή την τιμή πώλησης του Άγγλου επιθετικού, σε ένα ποσό που πραγματικά... ζαλίζει.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η «Daily Mail», ο πρόεδρος της Τότεναμ Ντάνιελ Λέβι δεν σκοπεύει να παραχωρήσει έτσι εύκολα τον Άγγλο επιθετικό και θέλει να έχει όσο το δυνατόν μεγαλύτερο κέρδος από πιθανή πώλησή του.

Έτσι λοιπόν, η τιμή που του τοποθετήθηκε είναι τα 227 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που αν δοθεί από οποιαδήποτε ομάδα θα αποτελέσει ρεκόρ και την ακριβότερη μεταγραφή της ιστορίας.

Όπως είναι λογικό, στόχος των «σπιρουνιών» και του ιδιοκτήτη τους είναι να καταφέρουν να κρατήσουν τον παίκτη ή τουλάχιστον να λάβουν ένα τόσο μεγάλο ποσό, ώστε να μειώσουν τα χρέη του συλλόγου από την δημιουργία του νέου γηπέδου.