Χάαλαντ: «Μοιάζουμε με τον Ιμπραΐμοβιτς»

Ο Έρλιγνκ Χάαλαντ εξέφρασε τον θαυμασμό του προς το πρόσωπο του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και αναφέρθηκε στα κοινά στοιχεία που έχουν οι δυο τους.

Χάαλαντ: «Μοιάζουμε με τον Ιμπραΐμοβιτς»

Στη συμπάθεια που έχει στον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς αναφέρθηκε σε συνέντευξή του ο Έρλιγνκ Χάαλαντ και παραδέχτηκε πως έχει πολλά κοινά στοιχεία με τον Σουηδό αστέρα του ποδοσφαίρου.

«Μου αρέσει η νοοτροπία που έχει και ο διαφορετικός τρόπος που βλέπει τα πράγματα. Νομίζω ότι κι εγώ έχω αυτή τη νοοτροπία του Ζλάταν. Μου αρέσει που αλλάζει ομάδες και χώρες διαρκώς. Δεν είναι εύκολο καθόλου. Αλλά πάντα τα βγάζει εις πέρας και σκοράρει ένα τσουβάλι γκολ. Μου αρέσει να τον βλέπω να παίζει. Τον θαυμάζω και μοιάζουμε σε πολλά», επεσήμανε αρχικά ο 19χρονος επιθετικός.

Στην συνέχεια, σημείωσε: «Είμαι και δύο επιθετικοί και ψηλοί. Αλλά έχουμε διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού ο καθένας μας. Είναι δύσκολο να συγκριθούμε. Εγώ είμαι αυτός που είμαι».

Ο Χάαλαντ εντυπωσίασε εφέτος με τις εμφανίσεις του Σάλτσμπουργκ και τον περασμένο Γενάρη αποχώρησε από τον σύλλογο για να συνεχίσει την καριέρα του στη Γερμανία και την Ντόρτμουντ, με την οποία μετράει ήδη 16 γκολ και 6 ασίστ σε 14 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις.