Κρέσπο: «Ο Λαουτάρο Μαρτίνες είναι ο νέος Αγκουέρο»

Ο παλαίμαχος Αργεντινός επιθετικός Ερνάν Κρέσπο έπλεξε το εγκώμιο του φορ της Ίντερ Λαουτάρο Μαρτίνες και τον σύγκρινε με τον Σέρχιο Αγκουέρο της Μάντσεστερ Σίτι

Κρέσπο: «Ο Λαουτάρο Μαρτίνες είναι ο νέος Αγκουέρο»

Το εγκώμιο του Λαουτάρο Μαρτίνες έπλεξε ο παλαίμαχος Αργεντινός επιθετικός Ερνάν Κρέσπο.

Σε δηλώσεις του στο ιταλικό δίκτυο «Sky Sports» ο 44χρονος προπονητής της Ντεφένσα Χουστίσια υπογράμμισε πως ο νεαρός φορ της Ίντερ έχει παρόμοια χαρακτηριστικά στο παιχνίδι του με τον άσο της Μάντσεστερ Σίτι, Σέρχιο Αγκουέρο.

«Ο Λαουτάρο θα μπορούσε να είναι ο νέος Σέρχιο Αγκουέρο. Μπορεί να μην έχει την ίδια ντρίμπλα με τον «Κουν», αλλά είναι πιο ομαδικός ποδοσφαιριστής. Έχει εξαιρετική κίνηση στην επίθεση και μπορεί να παίξει σε πολλές θέσεις. Είτε ως μοναδικός προωθημένος, είτε μαζί με άλλον επιθετικό όπως ο Ρομέλου Λουκάκου, αλλά ακόμα και στα άκρα της επίθεσης. Μου αρέσει πολύ η ποδοσφαιρική του νοοτροπία», επεσήμανε μεταξύ άλλων.

Ο Μαρτίνες μετράει την εφετινή αγωνιστική περίοδο 11 γκολ και 3 ασίστ σε 22 παιχνίδια με την Ίντερ σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ εδώ και αρκετό διάστημα φήμες θέλουν τον νεαρό άσο να βρίσκεται στο στόχαστρο της Μπαρτσελόνα που τον προορίζει για αντικαταστάτη του Λουίς Σουάρες.