Θετικός στον κορονοϊό και ο Κένι Νταλγκλίς!

Ο παλιός άσος της Σέλτικ και της Λίβερπουλ, αλλά και επί χρόνια τεχνικός των «ρεντς», Κένι Νταλγκλίς, διαγνώστηκε με κορονοϊό και νοσηλεύεται με αντιβιοτικά, λόγω μιας λοίμωξης που τον ταλαιπωρεί.

Θετικός στον κορονοϊό και ο Κένι Νταλγκλίς!

Ούτε ο Κένι Νταλγκλίς μπόρεσε να αποφύγει τον κορονοϊό που σαρώνει τον πλανήτη -και ιδιαίτερα την Αγγλία εδώ και λίγες εβδομάδες.

Ο εμβληματικός τεχνικός της Λίβερπουλ και παλιός άσος των «κόκκινων» και της Σέλτικ διαγνώστηκε θετικός στον νέο ιό και έχει ήδη εισαχθεί σε νοσοκομείο.

Ο 69χρονος πλέον Νταλγκλίς ταλαιπωρείται από μία λοίμωξη, η οποία απαιτεί ενδοφλέβια χορήγηση αντιβιοτικών, εξ ου και η εισαγωγή του σε κλινική.

Όπως αναφέρει και η ανακοίνωση που φιλοξενεί στην επίσημη ιστοσελίδα της η Λίβερπουλ μεταφέροντας το μήνυμα της οικογένειάς του, ο Νταλγκλίς υποβλήθηκε στα απαραίτητα τεστ κορονοϊού και βρέθηκε θετικός, ωστόσο προς το παρόν παραμένει ασυμπτωματικός.

Η ανακοίνωση αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Πριν από την εισαγωγή του στο νοσοκομείο, ο σερ Κένι είχε επιλέξει να αυτοαπομονωθεί για διάστημα μεγαλύτερο από αυτό που συστήνεται (σ. από τους γιατρούς), μαζί με την οικογένειά του.

Καλεί άπαντες να ακολουθήσουν τις κυβερνητικές οδηγίες και την καθοδήγηση των ειδικών στις μέρες και εβδομάδες που ακολουθούν. Ανυπομονεί να επιστρέψει στο σπίτι και θα σας παρέχουμε νέα του όταν αυτό κριθεί απαραίτητο».