Στη Βραζιλία τρέμουν μήπως ο Νεϊμάρ χάσει το Μουντιάλ

Ο τραυματισμός του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ ενδέχεται να τον αναγκάσει να χάσει το Μουντιάλ της Ρωσίας.

Στη Βραζιλία τρέμουν μήπως ο Νεϊμάρ χάσει το Μουντιάλ

Αρκετά πιθανό φαντάζει πλέον το ενδεχόμενο απουσίας του Νεϊμάρ από το Μουντιάλ της Ρωσίας. Ο Βραζιλιάνος άσος της Παρί Σεν Ζερμέν αφίχθη το μεσημέρι στο Ρίο Ντε Τζανέιρο, όπου -κατά πάσα πιθανότητα- μεθαύριο (Σάββατο),όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, προκειμένου να αποκατασταθεί το κάταγμα στο πέμπτο μετατάρσιο του δεξιού ποδιού.

Με δεδομένο πως πλέον βρίσκονται στην πατρίδα τους και κατά συνέπεια μπορούν να μιλήσουν πιο... ελεύθερα, χωρίς να έχουν τον... φόβο επιρροής ή αντιδράσεων από τους διοικούντες την Παρί Σεν Ζερμέν, οι άνθρωποι που βρίσκονται στο περιβάλλον του ακριβότερου παίκτη στην Ιστορία, κάνουν λόγο για σοβαρό τραυματισμό.

Μάλιστα, ο ιατρός της εθνικής Βραζιλίας, Ροντρίγκο Λασμάρ, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, εξέφρασε την άποψη ότι για την αποθεραπεία του Νεϊμάρ, θα απαιτηθεί χρονικό διάστημα που μπορεί να φθάσει και στους τρεις μήνες. Κατά συνέπεια, και δεδομένου πως το Μουντιάλ αρχίζει στις 14 Ιουνίου, το χρονοδιάγραμμα για τον Βραζιλιάνο άσο αγγίζει τα επίπεδα του οριακού...

«Δεν πρόκειται για μία απλή ρωγμή (σ.σ. όπως υποστήριζαν από την Παρί Σεν Ζερμέν), αλλά για ένα κάταγμα ενός σημαντικού οστού στη μέση του ποδιού», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Λασμάρ, που συνόδευσε τον Νεϊμάρ στο ταξίδι από το Παρίσι για το Ρίο Ντε Τζανέιρο.

Ταξίδι που έγινε με πτήση της Air France και, όπως ήταν φυσικό, στο αερσοκάφος προκάλεσε ενθουσιασμό ανάμεσα στους επιβάτες, μόλις έγινε αντιληπτή η παρουσία του Νεϊμάρ. «Βγήκε από το αεροπλάνο σε ένα αμαξίδιο, ντυμένος στα μαύρα, με κουκούλα στο κεφάλι και συνοδευόμενος από άνδρες ασφαλείας», δήλωσε η blogger, Πάουλα Μεντίνα.

Μένει λοιπόν να διαπιστωθεί, εάν η χειρουργική επέμβαση στο... ακριβότερο δάκτυλο του ανθρώπινου γένους θα έχει αίσια έκβαση και -κυρίως- εάν ο Mr 222 εκατομμύρια ευρώ, θα είναι σε θέση να ηγηθεί της εθνικής Βραζιλίας στην κορυφαία ποδοσφαιρική διοργάνωση του πλανήτη.