Τόνι Πάρκερ: «Δεν μπορώ να αρνηθώ την προεδρία στη Λυών»

Ο Τόνι Πάρκερ υπερθεμάτισε πως αν ο Ζαν Μισέλ Ολάς του ζητήσει να τον αντικαταστήσει στη προεδρία της Λυών, φυσικά και θα το πράξει.

Τόνι Πάρκερ: «Δεν μπορώ να αρνηθώ την προεδρία στη Λυών»

Ο Τόνι Πάρκερ, όχι απλά είναι «ανοικτός» και θετικός στην πρόσκληση που του έχει απευθύνει ο Ζαν Μισέλ Ολάς για την προεδρία της ποδοσφαιρικής Λυών-μετά από τη Βιλερμπάν στο μπάσκετ στην οποία είναι μεγαλομέτοχος- αλλά δήλωση μάλιστα πως είναι το ίδιο οραματιστής.

Τόνι Πάρκερ: Μετά τη Βιλερμπάν, πρόεδρος και στη Λιόν;

«Αποτελεί μεγάλη τιμή για μένα να με θεωρεί αντικαταστάτη του στην προεδρία ο Ζαν Μισέλ Ολάς. Φυσικά και ξέρω πόση δουλειά απαιτεί αυτό το πόστο και ξέρω ότι έχω πολλά να μάθω. Αλλά, εάν έρθει μία ημέρα και μου ζητήσει να τον αντικαταστήσω, αυτό είναι κάτι που δεν μπορώ να αρνηθώ», ανέφερε αρχικά ο «TP» στο «So Foot» για να συμπληρώσει: « Έχουμε κοινό τρόπο σκέψης και αυτό μας έχει φέρει κοντά, καθώς είμαστε και οι δύο θετικές προσωπικότητες και μας αρέσει να πηγαίνουν μπροστά τα πλάνα μας.

Έχουμε παρόμοια σχέδια για το μέλλον: Πώς να χτίσουμε ένα σύνολο, με τι ανθρώπους να το πλαισιώσουμε και τι στρατηγική θα πρέπει να ακολουθήσουμε για να προχωρήσουμε. Ο Ζαν-Μισέλ ήταν πάντα οραματιστής και αυτό προσπαθώ –με ό,τι μέσα έχω- για να το κάνω και στην ομάδα του μπάσκετ.

Αυτό είναι σημαντικό προσόν για να μπορείς να αναπτύξεις ένα κλαμπ. Υπάρχουν πράγματα που έχουμε κάνει στη Βιλερμπάν, τα οποία δεν τα έχει καταφέρει άλλη ομάδα στην ιστορία του γαλλικού μπάσκετ. Σήμερα, μαζί με την OL Groupe (σ.σ. που έχει το 31,67% των μετοχών της Βιλερμπάν), υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούμε να πετύχουμε τα επόμενα χρόνια».