Ανακοίνωσε τον Λαμπαντία η Χέρτα Βερολίνου

Με στόχο να επιστρέψει...φουριόζα και να κλείσει ιδανικά την εφετινή σεζόν, η Χέρτα προχώρησε στην πρόσληψη του Μπρούνο Λαμπαντία

Ανακοίνωσε τον Λαμπαντία η Χέρτα Βερολίνου

Να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο τη σεζόν θέλει η Χέρτα Βερολίνου που προχώρησε στην πρόσληψη του πολύπειρου τεχνικού, Μπρούνο Λαμπαντία.

Oι ομάδες της Bundesliga επέστρεψαν στις προπονήσεις, με τη Χέρτα να παρουσιάζει τον νέο προπονητή. Παρότι ο πρώην κόουτς της Μπάγερν Μονάχου, Νίκο Κόβατς να ήταν ο πρώτος στόχος των ανθρώπων της Χέρτα ωστόσο ο Λαμπαντία θα οδηγήσει την ομάδα στα εννέα εναπομείναντα παιχνίδια.

Μάλιστα, έγινε ο πρώτος στη Γερμανία που εργάζεται σε δέκα διαφορετικές ομάδες ως παίκτης και ως τεχνικός. Θυμίζουμε, πως μετά την αποχώρηση του Κλίνσμαν, ο Αλεξ Νούρι ήταν υπηρεσιακός.

Θυμίζουμε πως σχεδόν όλα τα κλαμπ της λίγκας έχουν επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους. Συγκεκριμένα οι προπονήσεις γίνονται ανά γκρουπ των 2-3 ατόμων έχοντας τις κατάλληλες αποστάσεις μεταξύ τους. Οι ποδοσφαιριστές, πάντως, σύμφωνα με τους κανόνες που έχουν καθοριστεί δεν θα μαζεύονται όλοι μαζί στα αποδυτήρια, ενώ μετά το τέλος της προπόνησης θα πηγαίνουν στα σπίτια τους για να κάνουν μπάνιο.

Θυμίζουμε πως η Bundesliga έχει ανακοινώσει αναστολή των πρωταθλημάτων έως τις 30 Απριλίου και ευελπιστεί να ξεκινήσει πάλι τον Μάιο. Βέβαια αυτό μπορεί να συμβεί λαμβάνοντας τα απαραίτητα μέτρα. Φυσικά οι αγώνες θα διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών, ενώ οι ποδοσφαιριστές θα υποβάλλονται σε τεστ ανά τρεις ημέρες.