Μπρέσια: «Δεν θέλουμε να επιστρέψουμε στο πρωτάθλημα, σεβασμός στη λυπηρή πραγματικότητα της πόλης»

Η διοίκηση της Μπρέσια τόνισε ότι το κλαμπ δεν επιθυμεί την επανέναρξη του πρωταθλήματος της Serie A, προσθέτει ωστόσο ότι αν συμβεί αυτό, θα προσφέρει έκπτωση 25% σε όσους κατόχους διαρκείας προτίθενται να τα ανανεώσουν για την επόμενη σεζόν.

Μπρέσια: «Δεν θέλουμε να επιστρέψουμε στο πρωτάθλημα, σεβασμός στη λυπηρή πραγματικότητα της πόλης»

Η πόλη της Μπρέσια έχει «χτυπηθεί» ιδιαίτερα από την πανδημία του κορονοϊού με χιλιάδες κρούσματα και πολλούς θανάτους, γεγονός φυσικά που δεν θα μπορούσε να αφήσει ανεπηρέαστη και την ομώνυμη ομάδα που μετέχει στην κορυφαία ποδοσφαιρική κατηγορία της Ιταλίας.

Με ανακοίνωσή της την Τετάρτη (8/4) η διοίκηση της Μπρέσια τόνισε ότι το κλαμπ δεν επιθυμεί την επανέναρξη του πρωταθλήματος της Serie A, καθώς «σέβεται τη λυπηρή πραγματικότητα της πόλης». Πρόσθεσε, ωστόσο, ότι εφόσον συμβεί αυτό, θα προσφέρει έκπτωση 25% σε όσους κατόχους διαρκείας προτίθενται να τα ανανεώσουν για την επόμενη σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Μπρέσια:

«Στην περίπτωση που αποφασιστεί η επανέναρξη του πρωταθλήματος, κάτι που το κλαμπ θα ήθελε να αποφύγει από σεβασμό στη λυπηρή πραγματικότητα της (πόλης της) Μπρέσια, εξετάζεται η προσφορά έκπτωσης 25% επί του βασικού κόστους της τρέχουσας σεζόν σε όσους επιθυμούν να ανανεώσουν την κάρτα διαρκείας τους και για την επόμενη.

Η κίνηση αυτή βρίσκεται ακόμα σε υποθετικό επιπεδο, όμως σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να υπολογιστεί το 22% του ΦΠΑ, έτσι η έκπτωση της τάξης του 25% αποτελεί μια σημαντική προσπάθεια της εταιρίας, η οποία -όπως και όλες στην περιοχή της Μπρέσια- αντιμετωπίζει μια ιδιαίτερα ευαίσθητη περίοδο».