Κορονοϊός: Η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε μειώσεις 10 και 20%

Η Ρεάλ Μαδρίτης με ανακοίνωσή της έκανε γνωστό πως οι ποδοσφαιριστές, οι μπασκετμπολίστες, οι προπονητές και οι υπάλληλοι του συλλόγου δέχτηκαν μειώσεις σε ποσοστό που κυμαίνεται από 10 μέχρι και 20% λόγω του κορονοϊού. 

Κορονοϊός: Η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε μειώσεις 10 και 20%

Όπως είναι λογικό η πανδημία του κορονοϊού έχει επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό και τα οικονομικά των ομάδων. Μάλιστα, η Ρεάλ Μαδρίτης έγινε η επόμενη μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα που προχώρησε σε περικοπές λόγω κορονοϊού.

Οι "Μερένχες" ανακοίνωσαν ότι οι ποδοσφαιριστές, οι μπασκετμπολίστες, οι προπονητές και οι υπάλληλοι του συλλόγου δέχτηκαν μειώσεις σε ποσοστό που κυμαίνεται από 10 μέχρι και 20%. Ωστόσο, οι μειώσεις δεν θα αφορούν τους απλούς εργαζόμενους.

Με τις μειώσεις του 10% -σε περίπτωση που συνεχιστεί η σεζόν- η Ρεάλ θα εξοικονομήσει 50 εκατομμύρια ευρώ και τα διπλάσια αν υπάρξει οριστική διακοπή.

"Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι υπερήφανη για όλους εκείνους που συνθέτουν αυτή τη μεγάλη οικογένεια και την αδιάκοπη κουλτούρα των αξιών της, η οποία γίνεται ιδιαίτερα χρήσιμη σε δύσκολες περιόδους όπως αυτή", αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση της Ρεάλ Μαδρίτης.