Διαπραγματεύσεις Τσέλσι και Μπαρτσελόνα για Κουτίνιο

Στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων κάθισαν Τσέλσι και Μπαρτσελόνα για το μέλλον του Φελίπε Κουτίνιο, που δεν υπολογίζεται στους Καταλανούς.

Διαπραγματεύσεις Τσέλσι και Μπαρτσελόνα για Κουτίνιο

Συζητήσεις με την Τσέλσι ξεκίνησε η διοίκηση της Μπαρτσελόνα για την παραχώρηση των δικαιωμάτων του Φελίπε Κουτίνιο. Αυτό αποκαλύπτει σε δημοσίευμά της η καταλανική εφημερίδα «Sport», αφού ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός δεν πρόκειται να παραμείνει στην Μπάγερν Μονάχου και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Οι Βαυαροί έχουν πάρει τον παίκτη στις τάξεις τους με την μορφή δανεισμού από τους «μπλαουγκράνα» και παρά το γεγονός ότι έχουν οψιόν απόκτησης των πλήρη δικαιωμάτων του, εν τούτοις δεν προτίθενται να καταβάλουν τα χρήματα που απαιτούνται για να τον διατηρήσουν στο δυναμικό τους.

Ως εκ τούτου, ο διεθνής άσος θα επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα μετά το τέλος του δανεισμού του από τους πρωταθλητές Γερμανίας και οι Καταλανοί βρίσκονται ήδη σε διαπραγματεύσεις με ομάδες για να τον παραχωρήσουν.

Μία εξ αυτών λοιπόν, είναι και η Τσέλσι, η οποία φιλοδοξεί να εντάξει στο ρόστερ της τον διεθνή άσο με την μορφή δανεισμού από τους «μπλαουγκράνα».

Βέβαια, «αγκάθι» στις διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών είναι το γεγονός ότι η "Μπάρτσα" θέλει από τους «μπλε» οψιόν υποχρεωτικής απόκτησης των δικαιωμάτων του παίκτη το καλοκαίρι του 2021 έναντι του ποσού των 65 εκατομμυρίων ευρώ, κάτι το οποίο δεν αποδέχονται μέχρι στιγμής οι λονδρέζοι.