Ο Σάρι δώρισε 4.000 μάσκες - Τα «χρόνια πολλά» των παικτών της Γιουβέντους σε νοσηλευτή! (vid)

Κίνηση ανθρωπιάς από τον Μαουρίτσιο Σάρι, ο οποίος δώρισε 4.000 μάσκες στους κατοίκους της Τοσκάνης προκειμένου να προφυλαχθούν από τον κορονοϊό. Ευχετήριο βίντεο από τους παίκτες της Γιουβέντους σε Ιταλό νοσηλευτή για τα γενέθλιά του!

Ο Σάρι δώρισε 4.000 μάσκες - Τα «χρόνια πολλά» των παικτών της Γιουβέντους σε νοσηλευτή! (vid)

Ως παίκτης ο Μαουρίτσιο Σάρι αγωνίστηκε στη Φιλίνε, μια μικρή ομάδα της Τοσκάνης και παρά τη σπουδαία προπονητική καριέρα του ο 61χρονος τεχνικός δεν ξεχνάει τις ποδοσφαιρικές ρίζες του.

Ο νυν προπονητής της Γιουβέντους, μαζί με την οικογένειά του και στενούς του φίλους, συγκέντρωσε 4.000 μάσκες και τις δώρισε στις κοινότητες της Τοσκάνης Φιλίνε και Ιντσίζα, προκειμένου να βοηθήσει τον κόσμο να προστατευτεί από την πανδημία του κορονοϊού.

Η εξαιρετική κίνησή του φυσικά μόνο απαρατήρητη δεν πέρασε, με την επίσημη ιστοσελίδα της περιφέρειας της Τοσκάνης να αναφέρει σχετικά:

«Υπάρχουν περίπου 4.000 μάσκες τις οποίες ο κόουτς της Γιουβέντους, Μαουρίτσιο Σάρι, η σύζυγός του Μαρίνα Πατσάλια και ο γιος του Νίκολε Σάρι, μαζί με φίλους τους, αποφάσισαν να δωρίσουν στις κοινότητες Φιλίνε και Ιντσίζα Βαλντάρνο».

H τοπική δήμαρχος Τζούλια Μουνάι σχολίασε: «Μια κίνηση τεράστιας ευαισθησίας. Ενωμένοι και σεβόμενοι τους κανόνες θα ξεπεράσουμε αυτή την κατάσταση έκτακτης ανάγκης».

Οι ευχές των παικτών της Γιουβέντους σε νοσηλευτή!

Η κοινωνική δράση των παικτών της Γιουβέντους σε αυτή την περίοδο της πανδημίας είναι ιδιαίτερα έντονη, με τους «μπιανκονέρι» να προσθέτουν άλλη μία όμορφη κίνηση, αυτή τη φορά με αποδέκτη έναν νοσηλευτή που δίνει καθημερινή μάχη με τον κορονοϊό.

Ειδικότερα, οι Μαρκίζιο, Μπονούτσι, Ντόουγκλας Κόστα, Κιελίνι, Ρουγκάνι, Πινσόλιο και Βούτσινιτς έφτιαξαν ένα βίντεο με το οποίο ευχήθηκαν χρόνια πολλά στον Αντόνιο για τα γενέθλιά του, έναν νοσηλευτή που εργάζεται σε νοσοκομείο της Σικελίας.

Δείτε το όμορφο βίντεο με τις ευχές των ποδοσφαιριστών της Γιούβε:

Πηγή: Gazzetta dello Sport