Δημοπρασία από Μπρέμε για στήριξη στην Ιταλία λόγω κορονοϊού

Ο θρύλος της εθνικής Γερμανίας Αντρέας Μπρέμε δημοπρατεί υπογεγραμμένες μπάλες του Μουντιάλ 1990 για να στηρίξει την Ιταλία λόγω του κορονοϊού

Δημοπρασία από Μπρέμε για στήριξη στην Ιταλία λόγω κορονοϊού

Στο πλευρό της Ιταλίας που έχει πληγεί από τον κορονοϊό βρίσκεται μεταξύ άλλων και ο θρύλος της εθνικής ομάδας της Γερμανίας, Αντρέας Μπρέμε.

Ο 59χρονος παλαίμαχος άσος του αθλήματος, που κατά την διάρκεια της ποδοσφαιρικής του καριέρας αγωνίστηκε στην γειτονική μας χώρα φορώντας την φανέλα της Ίντερ, δημοπρατεί δύο υπογεγραμμένες μπάλες του Μουντιάλ 1990 και τα έσοδα προορίζονται για τους πληγέντες από την πανδημία στην Ιταλία.

«Όσα συμβαίνουν στην Ιταλία είναι τραγικά. Μου προκαλούν στενοχώρια. Ελπίζω αυτή η κατάσταση να περάσει το συντομότερο δυνατό. Διατηρώ ακόμη πολλές φιλίες στην Ιταλία.

Κρατάω επαφή με τους Τζιοβάνι Τραπατόνι, Μπέπε Μπέργκομι, Χαβιέ Ζανέτι και άλλους από την εποχή που αγωνιζόμουν στην Ίντερ από το 1988 μέχρι το 1992. Είμαι κοντά στην χώρα και τους ανθρώπους της. Θέλω να επιστρέψω κάτι απ' όσα μου πρόσφεραν», ανέφερε χαρακτηριστικά σε δηλώσεις του.

Ο Μπρέμε αγωνίστηκε στην Ίντερ από το 1988 ως το 1992 και στο διάστημα της «θητείας» του στους «νερατζούρι» κατέκτησε ένα πρωτάθλημα, ένα Σούπερ Καπ Ιταλίας, όπως επίσης και το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ της περιόδου 1990-91 στον τελικό κόντρα στη Ρόμα.