Τροχαίο για τον παλαίμαχο άσο της Λίβερπουλ Ρίισε και την κόρη του

Ο παλαίμαχος άσος της Λίβερπουλ, Γιον Άρνε Ρίισε και η κόρη του, Αριάνα διακομίστηκαν ευτυχώς εκτός κινδύνου σε νοσοκομείο ύστερα από τροχαίο που είχαν τα ξημερώματα.

Τροχαίο για τον παλαίμαχο άσο της Λίβερπουλ Ρίισε και την κόρη του

Ο παλαίμαχος αριστερός μπακ της Λίβερπουλ, Γιον Άρνε Ρίισε και η κόρη του, Αριάνα διακομίστηκαν εκτός κινδύνου σε νοσοκομείο της Νορβηγίας ύστερα από τροχαίο που είχαν τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, και οι δύο είναι καλά στην υγεία τους αν και το αυτοκίνητο που επέβαιναν υπέστη σοβαρές υλικές ζημιές.

Το ατύχημα συνέβη στην περιοχή Λέρσταντ, πέντε χιλιόμετρα μακριά από το κέντρο του Άλεσουντ, με τα ρεπορτάζ αναφέρουν πως ο Νορβηγός παλαίμαχος αριστερός μπακ χαφ και η κόρη του ταξίδευαν οδικώς από το Τόνσμπεργκ.

Η αστυνομία βρήκε το αυτοκίνητο στην άκρη του δρόμου στις δυο τα ξημερώματα και πραγματοποιεί έρευνα για τα ακριβή αίτια του ατυχήματος ενώ σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ο Ρίισε ήταν εκείνος που οδηγούσε.

Ο ατζέντης του Γιον Άρνε Ρίισε, δήλωσε: «Ο ίδιος οδηγούσε το αυτοκίνητο. Ο Ρίισε πήγαινε στο σπίτι της στο Άλεσουντ την κόρη του και λίγο πριν φτάσουν, κάτι στο δρόμο οδήγησε τον Γιον Άρνε Ρίισε να γυρίσει γρήγορα αριστερά το αυτοκίνητο. Αυτή η κίνηση τον οδήγησε στην άκρη του δρόμου».

Ο Ρίισε ζει μόνιμα στην πατρίδα του από το 2017, όταν και αποσύρθηκε από τη δράση, έχοντας αγωνιστεί, πέρα από τη Λίβερπουλ και στις Μονακό, Φούλαμ, ΑΠΟΕΛ, Άλεσουντ.

Με τη φανέλα της Λίβερπουλ κατέκτησε το Champions League το 2005 στον τελικό της Κωνσταντινούπολης με αντίπαλο την Μίλαν. Έχει πανηγυρίσει ακόμη με τους «κόκκινους» δυο Super Cup Ευρώπης, ένα Κύπελλο Αγγλίας, ένα Λιγκ Καπ Αγγλίας και δύο Community Shield.