Στο νοσκομείο ο Τζίμι Γκριβς, δεν αναφέρθηκε Covid-19

Ο Τζίμι Γκριβς, ένας από τους μεγαλύτερους σκόρερ στην ιστορία της Αγγλίας, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Στο νοσκομείο ο Τζίμι Γκριβς, δεν αναφέρθηκε Covid-19

Ο Τζίμι Γκριβς, ένας από τους μεγαλύτερους σκόρερ στην ιστορία της Αγγλίας, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, όπου υποβάλλεται σε θεραπεία, σύμφωνα ανακοίνωση της πρώην ομάδας του, Τότεναμ.

Ο Γκριβς, 80 ετών, παρουσιάζει προβλήματα υγείας από τότε που υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο πριν από πέντε χρόνια. Δεν έγινε καμία αναφορά ότι είχε συμπτώματα σχετιζόμενα με τον κορονοϊό.

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι Τζίμι Γκριβς νοσηλεύεται επί του παρόντος στο νοσοκομείο, είμαστε σε επαφή με την οικογένειά του και θα προσφέρουμε περαιτέρω ενημερώσεις», ανέφερε η Τότεναμ στο Twitter. «Όλοι οι σύλλογοι στέλνουν τις καλύτερες ευχές τους στον Τζίμι και την οικογένειά του», πρόσθεσε ο σύλλογος του Λονδίνου, αλλά δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την κατάσταση του Γκριβς.

Το ρεκόρ των 357 γκολ του Γκριβς στην κορυφαία κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου παραμένει σχεδόν μισό αιώνα από τότε που αποχώρησε ως επαγγελματίας παίκτης.

Επίσης σημείωσε 44 γκολ σε 57 παιχνίδια για την εθνική Αγγλίας, καθιστώντας τον τέταρτο καλύτερο σκόρερ της χώρας πίσω από τους Γουέιν Ρούνεϊ, Μπόμπι Τσάρλτον και Γκάρι Λίνεκερ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ