Η γυναίκα του Γιάγια Τουρέ χάλασε τη μεταγραφή του στην Μποταφόγκο!

Η σύζυγος του Γιάγια Τουρέ δεν ήθελε να πάει στην Βραζιλία κι ο Ιβοριανός μέσος άλλαξε σε 24 ώρες δύο φορές άποψη στην πρόταση μεταγραφής της Μποταφόγκο, που προτίμησε τελικά τον Όμπι Μίκελ!

Η γυναίκα του Γιάγια Τουρέ χάλασε τη μεταγραφή του στην Μποταφόγκο!

Ιστορίες μεταγραφικής τρέλας συμβαίνουν ακόμη και την περίοδο του κορονοϊού. Όπως αυτή που αποκαλύπτει η ιστοσελίδα της Αγγλικής εφημερίδας «Daily Mirror», για το πως ναυάγησε η μεταγραφή του Γιάγια Τουρέ στην Μποταφόγκο!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από το «νήσι» και τη «χώρα του καφέ» ο 37χρονος, Ιβοριανός, διεθνής μέσος, πρώην του Ολυμπιακού (2005-06 και 2018) είχε συμφωνήσει με την ομάδα του Ρίο Ντε Ζανέιρο αλλά φαίνεται πως στην καριέρα του, εκτός από το σπιτικό του, κάνει κουμάντο η γυναίκα του, Ζινέμπα, η οποία έθεσε «βέτο» αφού όπως είπε δεν της αρέσει το Βραζιλιάνικο λάϊφσταϊλ.

Ο Τουρέ - που από τον περασμένο Δεκέμβρη είναι σ' αναζήτηση ομάδας, αφού άφησε την, Κινέζικη ομάδα, Quingdao Huanghai - είχε συμφωνήσει με τον τεχνικό διευθυντή της Μποταφόγκο, Ρικάρντο Ρόστενμπεργκ, αλλά αναγκάστηκε να του δώσει τελικά αρνητική απάντηση.

Ωστόσο - είτε γιατί κατάφερε να μεταπείσει την σύζυγο του, είτε γιατί αποφάσισε να «πατήσει πόδι»- μετά από 24 ώρες επανήλθε δηλώνοντας ότι αποδέχεται την πρόταση των Βραζιλιάνων.

Μόνο που εκείνοι, απηυδισμένοι από την αναποφασιστικότητα του, τον ενημέρωσαν ότι η πρόταση τους δεν ίσχυε πλέον κι ότι πήγαιναν να πάρουν τον Τζον Όμπι Μίκελ.

Τον 32χρονο Νιγηριανό μέσο που άφησε την Τραμπζονσπόρ, λόγω της αντίδρασης του στο ότι το Τουρκικό πρωτάθλημα διεξαγόταν κανονικά παρά την έξαρση του κορονοϊού...