Μπάγερν Μονάχου: Υπέγραψε ο Μίλερ νέο τριετές συμβόλαιο (pic, vid)

Τη φανέλα της Μπάγερν θα φορά μέχρι και το καλοκαίρι του 2023 ο Τόμας Μίλερ, όπως ανακοίνωσε σήμερα Τρίτη (7/4), η διοίκηση της ομάδας του Μονάχου. Ο πολύπειρος επιθετικός είχε συμφωνήσει εδώ και σήμερα (7/4) οριστικοποιήθηκε η επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Μπάγερν Μονάχου: Υπέγραψε ο Μίλερ νέο τριετές συμβόλαιο (pic, vid)

Τη φανέλα της Μπάγερν θα φορά μέχρι και το καλοκαίρι του 2023 ο Τόμας Μίλερ, όπως ανακοίνωσε σήμερα Τρίτη, η διοίκηση της ομάδας του Μονάχου. Ο πολύπειρος επιθετικός είχε συμφωνήσει εδώ και καιρό και απλά σήμερα (7/4) ήρθε και η ανακοίνωση.

Έτσι ο σπουδαίος Γερμανός φορ θα είναι παίκτης της Μπάγερν μέχρι το καλοκαίρι του 2023. Οι Βαυαροί, ανακοίνωσαν την επέκταση της συνεργασίας τους με τον 30χρονο επιθετικό για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο 30χρονος διεθνής άσος αν και κατά το παρελθόν έχει ακουστεί αρκετές φορές πως θα αποχωρήσει και θα συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα του εξωτερικού, δεν αλλάζει το Μόναχο και τη Μπάγερν.

Ο Τόμας Μίλερ αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της Μπάγερν Μονάχου, έχει 10 γκολ και 19 ασίστ σε 36 αγώνες την εφετινή αγωνιστική περίοδο που φυσικά έχει, για την ώρα, σταματήσει και είναι άγνωστο εάν θα ολοκληρωθεί.

Ο 30χρονος Γερμανός άσος συνολικά μετράει 195 τέρματα και 186 ασίστ σε 521 συμμετοχές με τη φανέλα της Μπάγερν Μονάχου.

Πρωτοεμφανίστηκε με την πρώτη ομάδα της Μπάγερν, τη σεζόν 2009-10 με προπονητή τότε τον Λουίς φαν Χάαλ.

Τη σεζόν 2012-13, που θεωρείται η καλύτερη στην καριέρα του, πέτυχε 23 γκολ, σε μια χρονιά όπου η Μπάγερν Μονάχου πήρε πρωτάθλημα, κύπελλο και ευρωπαϊκό (τρεμπλ).

Η πρώτη του κλήση στην Εθνική Γερμανίας έγινε το 2010.

Στο παγκόσμιο κύπελλο του 2010, πέτυχε πέντε γκολ σε έξι εμφανίσεις με τη Γερμανία να τερματίζει στην τρίτη θέση.

Ονομάστηκε ο καλύτερος νέος παίκτης και κέρδισε το χρυσό παπούτσι ως ο κορυφαίος σκόρερ του τουρνουά, με πέντε γκολ και τρεις ασίστ.

Στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014 έπαιξε σημαντικό ρόλο βοηθώντας την ομάδα να κερδίσει το τρόπαιο, σκοράροντας πέντε γκολ και πήρε το βραβείο Silver Ball ως ο δεύτερος καλύτερος παίκτης του τουρνουά και το Silver Boot, ως δεύτερος καλύτερος σκόρερ του τουρνουά.

Επίσης, ήταν στην καλύτερη ενδεκάδα.

Είναι 100 φορές διεθνής με τη Γερμανία, έχοντας και 38 γκολ.