Bundesliga: Επιστρέφουν οι 15 στις 18 γερμανικές ομάδες

Έτοιμες να επιστρέψουν στις προπονήσεις είναι οι 15 από τις 18 γερμανικές ομάδες και ευελπιστούν να πως τον Μάιο θα γίνει σέντρα.

Bundesliga: Επιστρέφουν οι 15 στις 18 γερμανικές ομάδες

Η Bundesliga είναι ένα από τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα με υποδειγματική λειτουργία κάτι που μαρτυράει η οργάνωση της και τα γεμάτα της γήπεδα. Μπορεί να μην έχε τα έσοδα της Premier League, αλλά παραμένει μία από τις κορυφαίες Λίγκες στην Ευρώπη.

Μπάγερν: Επιστροφή στις προπονήσεις σήμερα - Η αλληλεγγύη προς τις «ανίσχυρες» ομάδες

Η Μπάγερν Μονάχου έκανε την αρχή και επανέρχεται στις προπονήσεις, αλλά όπως φαίνεται δεν θα είναι η μοναδική. Θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιπες ομάδες της Bundesliga.

Μέχρι την Τρίτη (7/4) αναμένεται να έχουν επανέλθει στις προπονήσεις οι 15 από τις 18 ομάδες της πρώτης κατηγορίας του γερμανικού πρωταθλήματος. Ήδη κάποιες ομάδες έχουν ξεκινήσει προπονήσεις και αυτές γίνονται λαμβάνοντας τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας.

Συγκεκριμένα οι προπονήσεις γίνονται ανά γκρουπ των 2-3 ατόμων έχοντας τις κατάλληλες αποστάσεις μεταξύ τους. Οι ποδοσφαιριστές, πάντως, σύμφωνα με τους κανόνες που έχουν καθοριστεί δεν θα μαζεύονται όλοι μαζί στα αποδυτήρια, ενώ μετά το τέλος της προπόνησης θα πηγαίνουν στα σπίτια τους για να κάνουν μπάνιο.

Θυμίζουμε πως η Bundesliga έχει ανακοινώσει αναστολή των πρωταθλημάτων έως τις 30 Απριλίου και ευελπιστεί να ξεκινήσει πάλι τον Μάιο. Βέβαια αυτό μπορεί να συμβεί λαμβάνοντας τα απαραίτητα μέτρα. Φυσικά οι αγώνες θα διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών, ενώ οι ποδοσφαιριστές θα υποβάλλονται σε τεστ ανά τρεις ημέρες.