Λευκορωσία: Η Ενερτζέτικ νίκησε τη Μινσκ σε επίσημο ματς! (vid)

Κόντρα στο... ρεύμα, το πρωτάθλημα Λευκορωσίας συνεχίζεται κανονικά παρά την πανδημία του κορονοϊού, χωρίς πάντως την παρουσία θεατών, με την Ενερτζέτικ να επικρατεί 2-0 της Μινσκ για την 3η αγωνιστική!

Λευκορωσία: Η Ενερτζέτικ νίκησε τη Μινσκ σε επίσημο ματς! (vid)

Τι και αν η συντριπτικη πλειονότητα των πρωταθλημάτων ανά την υφήλιο έχουν διακοπεί εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού;

Τα παιχνίδια στη Λευκορωσία συνεχίζονται απρόσκοπτα και στην πρώτη Λίγκα και στο πρωτάθλημα με τις «ρεζέρβες», ενώ την επόμενη εβδομάδα ακολουθεί και η δεύτερη κατηγορία!

Στο πλαίσιο, λοιπόν, της 3ης αγωνιστικής της Premier League Λευκορωσίας, η Ενερτζέτικ επικράτησε 2-0 της Μινσκ, χάρη σε γκολ που πέτυχαν οι Αντρέι Νόσκο στο 21' και Γιάσουρμπεκ Γιακσιμπόεφ στο 90'.

Δείτε σε βίντεο τα γκολ του αγώνα:

Πέρα από τη Λευκορωσία, φουλ αγωνιστική δραστηριότητα υπάρχει και στην Νικαράγουα, όπου με συνεχόμενες αγωνιστικές Σαββατοκύριακα και μεσοβδόμαδα δεν αφήνουν ούτε ημέρα χωρίς παιχνίδι.

Στην Αφρική την σημαία κρατά ψηλά το Μπουρούντι όπου και σήμερα διεξάγεται το πρωτάθλημα στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής. Τέλος, ξεκίνησε χθες, συνεχίζεται σήμερα και θα έχει και μεσοβδόμαδη δράση το πρωτάθλημα στο Τατζικιστάν, ώστε να εκπροσωπείται και η Ασία.

Συνολικά, προσθέτοντας και τα φιλικά με κύριο πεδίο δράσης την Σουηδία, στις στοιχηματικές πλατφόρμες διατίθενται πολλά παιχνίδια, θυμίζοντας κάπως τις παλιές καλές Κυριακές.