Η Μπάγερν επιστρέφει αύριο Δευτέρα (6/4) στις προπονήσεις!

Οι παίκτες της Μπάγερν Μονάχου αναμένεται από αύριο (6/4) να επιστρέψουν στις προπονήσεις και θα γυμνάζονται σε πέντε γκρουπ των τεσσάρων ατόμων.

Η Μπάγερν επιστρέφει αύριο Δευτέρα (6/4) στις προπονήσεις!

Μία ακόμα ομάδα της Bundesliga επιστρέφει σταδιακά στις προπονήσεις.

Ο λόγος για την Μπάγερν Μονάχου, η οποία μετά τις Λειψία, Σάλκε, Ντόρτμουντ, Άιντραχτ, Χόφενχαϊμ, Άουγκσμπουργκ και Βόλφσμπουργκ είναι έτοιμη να ανοίξει κι αυτή το προπονητικό της κέντρο για να γυμναστούν οι παίκτες της.

Όπως γνωστοποίησαν οι Βαυαροί, θα τηρηθούν όλα τα μέτρα ασφαλείας κατά της πανδημίας του κορονοϊού και οι ποδοσφαιριστές των πρωταθλητών θα γυμνάζονται σε πέντε γκρουπ των τεσσάρων ατόμων, δίχως να έρχονται σε επαφή μεταξύ τους.

Μάλιστα, για την προπόνηση θα χρησιμοποιηθούν τέσσερα διαφορετικά γήπεδα και κάθε ένα από τα γκρουπ των παικτών θα γυμνάζεται σε διαφορετική ώρα, έτσι ώστε να μην υπάρξει το οποιοδήποτε πρόβλημα για την υγεία των αθλητών από τον ιό.

Για τον ίδιο λόγο, κάθε ομάδα παικτών θα έχει και τα δικά της αποδυτήρια στο προπονητικό κέντρο και οι ποδοσφαιριστές μετά το τέλος της προπόνησής τους θα γυρίζουν σπίτι τους.

Τέλος, υπενθυμίζεται πως η αγωνιστική δράση στην Γερμανία έχει διακοπεί μέχρι τις 30 Απριλίου, εξαιτίας της κατάστασης που επικρατεί με την πανδημία του κορονοϊού.