Η Μάντσεστερ Σίτι διατηρεί το προσωπικό της χωρίς κυβερνητικές παροχές

Σε αντίθεση με άλλες ομάδες της Premier League, η Μάντσεστερ Σίτι αποφάσισε να μην αξιοποιήσει τις κυβερνητικές παροχές για να διατηρήσει τις θέσεις εργασίας των υπαλλήλων της.

Η Μάντσεστερ Σίτι διατηρεί το προσωπικό της χωρίς κυβερνητικές παροχές

Έναν διαφορετικό δρόμο σε σύγκριση από αυτόν που ακολούθησαν άλλοι σύλλογοι της Premier League αποφάσισε να διαβεί η Μάντσεστερ Σίτι. Οι «πολίτες» επέλεξαν να διατηρήσουν τις θέσεις εργασίας των υπαλλήλων τους, δίχως όμως να χρησιμοποιήσουν τις κυβερνητικές παροχές.

Με τις συγκεκριμένες παροχές, που επωφελήθηκαν σύλλογοι όπως η Λίβερπουλ και η Τότεναμ, καταβάλλεται το 80% των μισθών του προσωπικού που έχουν παραμείνει στις δουλειές τους, λόγω της παγκόσμιας κρίσης με τον κορονοϊό.

Οι πρωταθλητές Αγγλίας όμως, έγιναν η πρώτη ομάδα που δεν τις αξιοποίησε και αυτό το Σαββατοκύριακο έστειλε ηλεκτρονικά μηνύματα στους υπαλλήλους της με τα οποία τους διαβεβαίωνε πως η δουλειά τους θα προστατευθεί στο ακέραιο.

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε, μετά από απόφαση του προέδρου (Καλντούν Αλ Μουμπάρακ) και του συμβουλίου την περασμένη εβδομάδα, ότι η Μάντσεστερ Σίτι δεν θα χρησιμοποιήσει το πρόγραμμα διατήρησης θέσεων απασχόλησης που προτείνει η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου.

Είμαστε αποφασισμένοι να προστατεύσουμε τους ανθρώπους μας, τις δουλειές τους και την εταιρεία μας, ενώ ταυτόχρονα κάνουμε ό, τι μπορούμε για να στηρίξουμε την ευρύτερη κοινότητα μας σε αυτή την πολύ δύσκολη στιγμή για όλους», ανέφερε για το σχετικό θέμα εκπρόσωπος της Μάντσεστερ Σίτι.