Μπιλμπάο και Σοσιεδάδ θα παίξουν τον τελικό στα... μπαλκόνια (pic)

Ο τελικός του «Copa Del Rey» ανάμεσα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο και την Ρεάλ Σοσιεδάδ είχε προγραμματιστεί για τις 18 Απριλίου, ωστόσο το ματς αναμένεται να αναβληθεί. Όμως, οι φίλαθλοι των δύο ομάδων ετοιμάζονται να μεταφέρουν τον μεγάλο τελικό στα... μπαλκόνια της Χώρας των Βάσκων.

Μπιλμπάο και Σοσιεδάδ θα παίξουν τον τελικό στα... μπαλκόνια (pic)

Μπορεί στην Ισπανία κάθε διοργάνωση ποδοσφαίρου να έχει μπει στον... πάγο λόγω της εξάπλωσης του κορονοϊού, ωστόσο η αλήθεια είναι πως τελικός Κυπέλλου ανάμεσα σε δύο βασκικούς συλλόγους δεν συμβαίνει και πολύ συχνά.

Για αυτό και οι δύο φιναλίστ, Αθλέτικ Μπιλμπάο και Ρεάλ Σοσιεδάδ δεν θα μπορούσαν να μείνουν με... σταυρωμένα τα χέρια, μπροστά στην αναμενόμενη αναβολή του μεγάλου αγώνα που είχε προγραμματιστεί για τις 18 Απριλίου, αλλά είναι δεδομένο ότι δεν θα πραγματοποιηθεί λόγω του ιού.

Συγκεκριμένα, ορισμένοι οπαδοί της Αθλέτικ Μπιλμπάο πήραν την πρωτοβουλία και προτρέπουν τους φίλους και των δύο ομάδων να «ντύσουν» τα μπαλκόνια τους στα χρώματα της αγαπημένης τους ομάδας, την μέρα του μεγάλου τελικού για του «Copa del Rey».

Μάλιστα, μετά τις 21.00 η ώρα όποτε και πραγματοποιείται το καθιερωμένο χειροκρότημα του κόσμου για το ιατρικό προσωπικό της χώρας, το ίδιο κάλεσμα ενθαρρύνει τους φιλάθλους των δύο ομάδων να φωνάξουν συνθήματα της αγαπημένης τους ομάδας και ως επίλογο του «Ντέρμπι στα Μπαλκόνια», όπως το ονόμασαν, οι φωνές να ενωθούν για να τραγουδήσουν τον ύμνο των Βάσκων.