Επίθεση Εμβιλά σε Πιέλ στην Σεντ Ετιέν

Ο Γιάν Εμβιλά εξαπέλυσε τα «βέλη» του κατά του προπονητή του στην Σεντ Ετιέν, Κλοντ Πιέλ, σε μήνυμά του στον προσωπικό του λογαριασμό στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Επίθεση Εμβιλά σε Πιέλ στην Σεντ Ετιέν

Σκληρή κριτική στον προπονητή του στην Σεντ Ετιέν, Κλοντ Πιέλ, για την συμπεριφορά του απέναντι στους παίκτες του στον γαλλικό σύλλογο, άσκησε ο μέσος της ομάδας, Γιάν Εμβιλά.

Ο 29χρονος παραμένει στο σπίτι του λόγω του κορονοϊού και αποφάσισε να συνομιλήσει με τον άλλοτε συμπαίκτη του στην Ρούμπιν Καζάν, Κρις Μαβινγκά, στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Εκεί, ο ποδοσφαιριστής των «στεφανουά» αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στον 58χρονο τεχνικό του και είπε:

«Είναι καλός προπονητής, αλλά πολύ μακριά από τους ποδοσφαιριστές. Μπορεί να περνάς από δίπλα του και να μη σου μιλήσει. Πέρυσι είμαστε καλύτερα σε αυτόν τον τομέα με τον Γκασέ. Στο Κύπελλο είμαστε στον τελικό, αλλά στο πρωτάθλημα βρισκόμαστε χαμηλά, 17η θέση».

Όσο για την διοίκηση της Σεντ Ετιέν; Ο Γάλλος άσος σημείωσε: «Η ομάδα έχει δυο προέδρους, ο ένας λέει Α, ο δεύτερος Β».

Ο Εμβιλά αγωνίζεται με τα χρώματα της Σεντ Ετιέν από το 2018 και στο διάστημα της καριέρας του στον σύλλογο μετράει 89 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις.

Από την άλλη, ο Πιέλ απολύθηκε από την τεχνική ηγεσία της αγγλικής Λέστερ πέρσι τον Φλεβάρη και από τον περασμένο Οκτώβρη βρίσκεται στο «τιμόνι» του γαλλικού συλλόγου.