Κορονοϊός: Ο Σμολόβ έσπασε την καραντίνα για τα γενέθλια της συντρόφου του

Ο επιθετικός της Θέλτα Φέντορ Σμολόβ έσπασε την καραντίνα για τον κορονοϊό και ταξίδεψε στην πατρίδα του τη Ρωσία, ώστε να γιορτάσει τα γενέθλια της κοπέλας του. 

Κορονοϊός: Ο Σμολόβ έσπασε την καραντίνα για τα γενέθλια της συντρόφου του

Μία χώρα που έχει πληγεί από τον κορονοϊό, είναι η Ισπανία με τα θύματα από τον φονικό ιό να έχουν ξεπεράσει τις 12.000 και τον αριθμό των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων στη χώρα της Ιβηρικής να ξεπερνά τα 130.000 σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση.

Μάλιστα, όλη η χώρα βρίσκεται σε καραντίνα σε μία προσπάθεια ώστε να σταματήσει όσο γίνεται η εξάπλωση του κορονοϊού, παρόλα αυτά ο Φέντορ Σμολόβ, είχε άλλη άποψη, καθώς έσπασε την καραντίνα. Συγκεκριμένα, ο 30χρονος Ρώσος επιθετικός της Θέλτα, αποφάσισε να ταξιδέψει την πατρίδα του την Ρωσία με ιδιωτική πτήση.

Την είδηση αποκάλυψε το "Radio Galega", ενώ την επιβεβαίωσε και η ομάδα του Βίγκο λίγες ώρες αργότερα. Να σημειωθεί, ότι ο σέντερ φορ της Θέλτα, ταξίδεψε στην πατρίδα του ώστε να βρεθεί κοντά στην σύντροφό του και να γιορτάσουν μαζί τα γενέθλια της κοπέλας του.

Ο Σμολόβ είναι ο δεύτερος ποδοσφαιριστής των Γαλιθιάνων που σπάει την καραντίνα, καθώς την αρχή είχε κάνει ο Πιόνε Σίστο. Όπως κι ο Δανός, έρχεται κι αυτός αντιμέτωπος με βαρύ πρόστιμο όταν ομαλοποιηθεί η κατάσταση.