Μαραντόνα: «Υπάρχουν ομάδες που πάντα είχαν... πανδημία!»

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα σε δηλώσεις του στην βρετανική εφημερίδα «Mirror» στράφηκε κατά των ομάδων που εκμεταλλεύονται την οικονομική κρίση λόγω του κορονοϊού για να μην πληρώσουν τους παίκτες.

Μαραντόνα: «Υπάρχουν ομάδες που πάντα είχαν... πανδημία!»

Επίθεση στους συλλόγους που εκμεταλλεύονται την κατάσταση που επικρατεί με τον κορονοϊό και αποφεύγουν να πληρώσουν τους ποδοσφαιριστές τους εξαπέλυσε ο θρύλος του ποδοσφαίρου της Αργεντινής, Ντιέγκο Μαραντόνα.

«Υπάρχουν παίκτες που δεν χρειάζεται να πληρώνονται, όλοι το γνωρίζουμε, αλλά υπάρχουν και παίκτες που δεν μπορούν να παίξουν δωρεάν, ούτε για ένα μήνα, και οι σύλλογοι πρέπει να πληρώσουν. Αλλά, δυστυχώς, υπάρχουν μερικές ομάδες που εκμεταλλεύονται τις στιγμές αυτές για να αποφύγουν να πληρώσουν. Φαίνεται ότι υπάρχουν ομάδες που πάντα είχαν... πανδημία. Τώρα ψάχνουν δικαιολογίες», είπε αρχικά στην βρετανική εφημερίδα «Mirror».

Στην συνέχεια, ο προπονητής της Χιμνάσια πρόσθεσε: «Από την πλευρά μου, είμαι πρόθυμος να συναντήσω συναδέλφους προπονητές, να βοηθήσω άλλους προπονητές. Οι παίκτες που είχαν την τύχη να κερδίσουν πολλά χρήματα κατά τη διάρκεια της σταδιοδρομίας τους πρέπει να δημιουργήσουν ένα κοινό ταμείο για να βοηθήσουν».