Η μπάλα των 137 σκόρερ του Κυπέλλου Αγγλίας

Η μπάλα που θα χρησιμοποιηθεί στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας μεταξύ Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα αναγράφει όλα τα ονόματα των παικτών που έχουν σκοράρει στη διοργάνωση από τον πρώτο γύρο μέχρι και τα ημιτελικά.

Η μπάλα των 137 σκόρερ του Κυπέλλου Αγγλίας

Η Αγγλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (FA) ανακοίνωσε σήμερα ότι τα ονόματα 137 παικτών, οι οποίοι σκόραραν στη φετινή διοργάνωση του Κυπέλλου θα αναγράφονται στην Nike Ordem V, την μπάλα που θα χρησιμοποιηθεί στον 137ο τελικό της διοργάνωσης.

Η απόφαση εντάσσεται στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας "Ball For All", για να τιμηθούν παίκτες από το έκτο επίπεδο της National League μέχρι την Premier League, οι οποίοι «χρίστηκαν» σκόρερ στην τρέχουσα σεζόν του Κυπέλλου Αγγλίας.

Κάποια από τα ονόματα που θα αναγράφονται στην μπάλα του τελικού του Κυπέλλου Αγγλίας είναι τα εξής:

- Λίαμ Πούλεν, του οποίου το γκολ στον επιπλέον προκριματικό γύρο ήταν το πρώτο στην Ιστορία της Τσίπινγκ Σόντμπερι Τάουν στη διοργάνωση.
- Νόα Κιτς, του οποίου το γκολ στον τέταρτο προκριματικό γύρο βοήθησε την Τρούρο Σίτι να γίνει η πρώτη ομάδα από την Κορνουάλη που έφτασε στον Α΄ γύρο της διοργάνωσης από το 1969.
- Γουίλ Γκριγκ, του οποίου το γκολ κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι στη φάση των «16» χάρισε μια σπουδαία νίκη-πρόκριση στη Γουίγκαν, ομάδα της League One (σ.σ. Γ΄ κατηγορία), με σκορ 1-0.
- Αλέξις Σάντσες και Γουίλιαν, οι οποίοι σημείωσαν αποφασιστικά γκολ για τους φιναλίστ της φετινής διοργάνωσης του Κυπέλλου, τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Τσέλσι.