Βραζιλία: Δωρεά δέκα τόνων τροφίμων από τον Κάρλος Ντούνγκα! (vid)

Ο μεγάλος αρχηγός της Εθνικής Βραζιλίας του 1994, Κάρλος Ντούνγκα, έκανε δωρεά δέκα τόνων τροφίμων σε φιλανθρωπικά ιδρύματα στη γενέτειρά του Ρίο Γκράντε ντο Σουλ, στο πλαίσιο της ενίσχυσης των πληγέντων από τον κορονοϊό.

Βραζιλία: Δωρεά δέκα τόνων τροφίμων από τον Κάρλος Ντούνγκα! (vid)

Μεγαλείο ψυχής από τον Κάρλος Ντούνγκα, τον μεγάλο αρχηγό της πρωταθλήτριας κόσμου του 1994 Βραζιλίας, εν μέσω της κρίσης του κορονοϊού.

Ο 56χρονος πλέον Ντούνγκα, ο οποίος πέρα από ποδοσφαιριστής έχει διατελέσει και προπονητής δις στην Εθνική Βραζιλίας αλλά και στην Ιντερνασιονάλ, προχώρησε σε δωρεά δέκα τόνων τροφίμων προς ενίσχυση των θυμάτων του κορονοϊού.

Πρόκειται για τρόφιμα πρώτης ανάγκης συμπεριλαμβανομένων και φρούτων, λαχανικών και ψωμιού, τα οποία διανεμήθηκαν σε φιλανθρωπικά ιδρύματα στη γενέτειρα του Ντούνγκα, Ρίο Γκράντε ντο Σουλ, τα οποία βοηθούν πληγέντες από τον κορονοϊό.

Ο ίδιος σε ανάρτησή του στo instagram τόνισε σχετικά: «Πολλοί από εμάς βρισκόμαστε αναγκασμένοι να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις και καταφέρνουμε να κάνουμε απίστευτα πράγματα που δεν νομίζαμε ότι θα μπορούσαμε να κάνουμε.

Τώρα η ζωή μάς προκαλεί να είμαστε αλληλέγγυοι, πιο ανθρώπινοι, να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι. Τώρα εγώ έχω συλλέξει για εσάς δέκα τόνους τροφής και ο αγώνας μας συνεχίζεται».