Δυστύχημα Ρέγιες: Νέο στοιχείο - Δεν ήταν η ταχύτητα που τον έστειλε στον θάνατο

Στην αποκάλυψη ότι το αυτοκίνητο του Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες κινείτο με περίπου 190 χιλιόμετρα όταν έσκασε το λάστιχο που οδήγησε στον θάνατο του 35χρονου παίκτη προχωρούν τα ισπανικά ΜΜΕ.

Δυστύχημα Ρέγιες: Νέο στοιχείο - Δεν ήταν η ταχύτητα που τον έστειλε στον θάνατο

Με 190 χιλιόμετρα την ώρα έτρεχε το μοιραίο αυτοκίνητο που μετέφερε τον Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες όταν το αριστερό πίσω ελαστικό του έσκασε, οδηγώντας στον θάνατο τον 35χρονο Ισπανό άσο κι ένα από τα δύο ξαδέρφια του που επέβαιναν του οχήματος.

Σύμφωνα με τον ισπανικό ραδιοσταθμό «Cadena SER», το συμπέρασμα των εμπειρογνωμόνων σχετικά με την ταχύτητα του αυτοκινήτου, που είχε προορισμό τη Σεβίλλη, ήταν 187 χλμ./ώρα κι όχι 236 χλμ./ώρα, όπως θεωρείτο μέχρι πρόσφατα.

Ωστόσο ακόμη σημαντικότερο εύρημα είναι ότι δεν ευθυνόταν η ταχύτητα αλλά ένα ελαστικό, που είχε επισκευαστεί από τον ξάδερφο του εκλιπόντος άσου, λίγες μέρες νωρίτερα σε γκαράζ της Μέριδα.


Προφανώς δεν άντεξε στην πίεση οδοστρώματος και ταχύτητας κι επήλθε το μοιραίο για τον άτυχο άσο των Σεβίλλης, Ρεάλ Μαδρίτης, Άρσεναλ, Ατλέτικο Μαδρίτης, Μπενφίκα, Εσπανιόλ, Σινζιάνγκ και Εξτρεμαδούρας.