Μπρέσια: Απειλεί να αποχωρήσει από τη Serie A λόγω κορονοϊού!

Ο πρόεδρος της Μπρέσια, Μάσιμο Τσελίνο, απειλείσαι ότι η ομάδα του θα αποχωρήσει στην Serie A σε περίπτωση επανέναρξης, σε μια χρονιά όπου η Ιταλία έχει πληγεί από χιλιάδες θανάτους λόγω του κορονοϊού.

Μπρέσια: Απειλεί να αποχωρήσει από τη Serie A λόγω κορονοϊού!

Σε δηλώσεις του στην Gazzetta dello Sport, ο πρόεδρος της Μπρέσια και πρώην ιδιοκτήτης της Λιντς, Μάσιμο Τσελίνο, σχολίασε τα όσα ακούγονται για την επανέναρξη της αγωνιστικής περιόδου.

Μπρέσια: Καταραμένο χαρακτήρισε το πρωτάθλημα ο Μάσιμο Τσελίνο

Ο ισχυρός άνδρας του ιταλικού συλλόγου τόνισε ότι δεν υπάρχει κανένας λόγο να επιστρέψουν οι ομάδες στην αγωνιστική δράση, από τη στιγμή που έχουν χάσει τη ζωή τους χιλιάδες άνθρωποι από κορονοϊό.

Μάλιστα, απειλείσαι ότι θα αποσύρει την ομάδα του από το πρωτάθλημα, σε περίπτωση που η Serie A επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε σχετικά:

«Δεν υπάρχει πλέον κανένα νόημα στο πρωτάθλημα. Έχουμε σταματήσει, καμία ομάδα δεν θα επιστρέψει όπως ήταν πριν. Τα γήπεδα θα είναι άδεια και υπάρχει ρίσκο για την υγεία των ποδοσφαιριστών.

Για εμένα είναι τρέλα να επιστρέψουμε. Αν μας αναγκάσουν είμαι διατεθειμένος να πάρω την ομάδα και να μην κατέβει σε κανένα ματς προς σεβασμό των πολιτών της Μπρέσια που περνούν δύσκολες στιγμές και φυσικά προς τιμήν της μνήμης όσων χάθηκαν και δεν είναι πλέον ανάμεσά μας».