Ντιμπάλα: «Είπα στον Κριστιάνο ότι τον μισούμε στην Αργεντινή»

Ο επιθετικός της Γιουβέντους, Πάουλο Ντιμπάλα, παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Αργεντινής και μεταξύ άλλων εκμυστηρεύτηκε πως είπε στον Κριστιάνο Ρονάλντο ότι στην Αργεντινή ο κόσμος τον μισεί. 

Ντιμπάλα: «Είπα στον Κριστιάνο ότι τον μισούμε στην Αργεντινή»

Συνέντευξη στην ιστοσελίδα της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Αργεντινής έδωσε ο Πάουλο Ντιμπάλα. Ο επιθετικός της Γιουβέντους αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον συμπαίκτη του στην ιταλική ομάδα Κριστιάνο Ρονάλντο.

Μάλιστα, ο επιθετικός των "μπιανκονέρι" ισχυρίστηκε ότι είπε στον Πορτογάλο σταρ, πως στην πατρίδα του την Αργεντινή, ο κόσμος τον μισεί. Συγκεκριμένα, ο Ντιμπάλα είπε: «Κριστιάνο, στην Αργεντινή σε μισούμε λίγο λόγω της εικόνας σου, για αυτό που είσαι, για τον τρόπο που περπατάς...».

Παράλληλα ο Ντιμπάλα ρωτήθηκε και για το φλέγον θέμα του κορονοϊού και για την περιπέτεια που ο ίδιος πέρασε, με τον Αργεντινό επιθετικό να τονίζει: «Ένιωθα πολύ κουρασμένος και το βράδυ όταν ξάπλωνα για να κοιμηθώ, κρύωνα πολύ. Προσπάθησα να μην απογοητεύομαι, να μένω ψύχραιμος και να μιλάω με τους γιατρούς».