Μπόατενγκ: «Έχω συμβόλαιο, δεν φεύγω από την Μπάγερν»

Αποφασισμένος να εξαντλήσει το συμβόλαιο του στην Μπάγερν, που λήγει το 2021, παρουσιάστηκε σε δηλώσεις του στο «Kicker» ο Ζερόμ Μπόατενγκ

Μπόατενγκ: «Έχω συμβόλαιο, δεν φεύγω από την Μπάγερν»

Την πρόθεσή του να παραμείνει στην Μπάγερν Μονάχου και την επόμενη σεζόν και να εξαντλήσει το συμβόλαιό του με τους Βαυαρούς, παρουσιάστηκε ο Ζερόμ Μπόατενγκ σε δηλώσεις του στο γερμανικό περιοδικό «Kicker».

Ο Γερμανός κεντρικός αμυντικός βρέθηκε πολύ κοντά στην αποχώρησή του από τους πρωταθλητές Γερμανίας το περασμένο καλοκαίρι, αλλά τελικά δεν ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του στην Γιουβέντους. Έκτοτε φήμες τον θέλουν να παραμένει κοντά στην… πόρτα της εξόδου από την Μπάγερν.

Ο ίδιος όμως, ξεκαθάρισε ότι επιθυμία του είναι να παραμείνει στην ομάδα του Μονάχου, ενώ, παράλληλα, γνωστοποίησε πως κανείς από τον σύλλογο δεν τον έχει προσεγγίσει για την ανανέωση του συμβολαίου του, παρά το γεγονός ότι οι ιθύνοντες της ομάδας έχουν ήδη ξεκινήσει συζητήσεις με τους Μάνουελ Νόιερ, Τόμας Μίλερ, Νταβίντ Αλάμπα και Τιάγκο, των οποίων επίσης τα συμβόλαια ολοκληρώνονται το καλοκαίρι του 2021.

«Κανένας από την ομάδα δεν με έχει προσεγγίσει ακόμη. Έχω συμβόλαιο για άλλον έναν χρόνο και δεν σκοπεύω να φύγω από την Μπάγερν», ήταν το σχόλιο του ποδοσφαιριστή στο «Kicker».

Ο Μπόατενγκ αγωνίζεται με την φανέλα της Μπάγερν Μονάχου από το 2011 και στο διάστημα της καριέρας του στους Βαυαρούς μετράει 310 εμφανίσεις και 8 γκολ, ενώ την εφετινή σεζόν έχει αγωνιστεί σε 24 ματς της ομάδας του σε όλες τις διοργανώσεις.