Ιταλία: Οι ποδοσφαιριστές θέλουν να ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα!

Αν και πριν από μερικές εβδομάδες, το ενδεχόμενο να μην ολοκληρωθεί τα πρωταθλήματα στην Ιταλία φάνταζε απίθανο, σήμερα είναι ένα από τα σενάρια που εξετάζονται σοβαρά.

Ιταλία: Οι ποδοσφαιριστές θέλουν να ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα!

Αν και πριν από μερικές εβδομάδες, το ενδεχόμενο να μην ολοκληρωθεί η ποδοσφαιρική χρονιά στην Ιταλία, φάνταζε απίθανο, σήμερα είναι ένα από τα σενάρια που υπάρχουν στο τραπέζι. Η πανδημία του κορονοϊού, έχει προκαλέσει πολλά και σοβαρά προβλήματα σε παγκόσμιο επίπεδο και ειδικότερα στη γειτονική χώρα, όπου οι νεκροί έχουν ξεπεράσει τις 11.000.

Μία επιστροφή στην κανονικότητα δεν μοιάζει να είναι ιδιαίτερα κοντά και όπως είναι φυσικό -αν και τουλάχιστον δευτερεύον θέμα- υπάρχουν συνέπειες και στο ποδόσφαιρο.

Ρέινα: «Τρόμαξα όταν μου έλειπε το οξυγόνο για 25 λεπτά»

Ωστόσο, οι ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην Ιταλία θέλουν να ολοκληρωθεί κανονικά και μέσα στα γήπεδα η αγωνιστική περίοδος, ακόμη κι εάν αυτό, απαιτήσει και μερικές ημέρες από τον Ιούλιο!

Αυγενάκης: «Μπάσκετ - βόλεϊ τέλος, ποδόσφαιρο θα δούμε»

«Από την Serie A μέχρι τους ερασιτέχνες, ελπίζουμε, τηρώντας πάντα τις συνθήκες ασφαλείας, να μπορέσουμε να τελειώσουμε τη σεζόν, ακόμα και αν υπερβεί την ημερομηνία της 30ης Ιουνίου. Οι όροι για την επιστροφή στην αγωνιστική δράση, πρέπει να ενταχθούν στο πλαίσιο εμπεριστατωμένης ιατρικής παρακολούθησης και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις που θα παρέχονται από τους ιατρούς», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην σχετική ανακοίνωση της Ένωσης Ποδοσφαιριστών της Ιταλίας.

UEFA: Ο λόγος που θέλει πάση θυσία να ολοκληρωθεί το Champions League!

Πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ