Πουγιόλ και Τσάβι αποθέωσαν τους παίκτες της Μπαρτσελόνα για τη μείωση αποδοχών

Οι παλιοί αρχηγοί της Μπαρτσελόνα, Κάρλες Πουγιόλ και Τσάβι, εξήραν την απόφαση των παικτών της ομάδας να αποδεχθούν μείωση ύψους 70% στους μισθούς τους, ελέω του κορονοϊού.

Πουγιόλ και Τσάβι αποθέωσαν τους παίκτες της Μπαρτσελόνα για τη μείωση αποδοχών

Το ποδοσφαιρικό τμήμα της Μπαρτσελόνα έκανε δεκτή την πρόταση της διοίκησης για μείωση των μισθών τους στο πλαίσιο των οικονομικών επιπτώσεων της πανδημίας του κορονοϊού στο κλαμπ, μια απόφαση που εξήραν δύο εμβληματικοί αρχηγοί του πρόσφατου παρελθόντος.

Μέσι: «Μείωση 70% στους μισθούς μας, οι εργαζόμενοι θα πάρουν το 100%»

Ο λόγος για τους Κάρλες Πουγιόλ και Τσάβι, καθώς αμφότεροι εξύμνησαν τους μέχρι πρότινος συμπαίκτες τους στην καταλανική ομάδα για την απόφασή τους να δεχθούν μείωση μισθών, βοηθώντας έτσι το προσωπικό που εργάζεται στο καταλανικό κλαμπ να μη χάσει τα χρήματά του.

«Υπερήφανος για όλους εσάς», αναφέρει στη σχετική του ανάρτηση ο Κάρλες Πουγιόλ, ενώ ο Τσάβι τόνισε από την πλευρά του: «Είστε πολύ μεγάλοι. Συγχαρητήρια. Είστε παράδειγμα όπως πάντα».

Στο ίδιο... μήκος κύματος κι ένας παλιός «μπλαουγκράνα», ο Σάμουελ Ετό, ο οποίος στο σχόλιό του έκανε ειδική αναφορά στον νυν αρχηγό της Μπάρτσα, Λιονέλ Μέσι: «Πόσο μεγάλος είσαι Λέο. Μπράβο σε όλη την ομάδα».