Καντρέβα: «Ποιο Σκουντέτο; Πρωταθλητές αυτοί που θα νικήσουν τον κορονοϊό»!

Καμία σημασία δεν έχει για τον Αντόνιο Καντρέβα αν θα αρχίσει και πάλι το Σκουντέτο στην Ιταλία, με τον ποδοσφαιριστή της Ίντερ να επικεντρώνεται στην υγεία και να τονίζει πως πραγματικοί πρωταθλητές θα είναι αυτοί που θα καταφέρουν να ξεπεράσουν τον κορονοϊό. 

Καντρέβα: «Ποιο Σκουντέτο; Πρωταθλητές αυτοί που θα νικήσουν τον κορονοϊό»!

Ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην ιταλική εφημερίδα «Corriere dello Sport» παραχώρησε ο Αντόνιο Καντρέβα ο οποίος βρίσκεται στο επίκεντρο του κορονοϊού, το Μιλάνο. Ο ποδοσφαιριστής της Ίντερ τόνισε πως σοκαρίστηκε όταν έμαθε ότι βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό ο Ντανιέλε Ρουγκάνι, αντίπαλος στον αγώνα των Μιλανέζων με τη Γιουβέντους, στον τελευταίο αγώνα στην Ιταλία πριν από την διακοπή των πρωταθλημάτων.

«Αρχικά στενοχωρήθηκα με τον Ρουγκάνι, αλλά στη συνέχεια ανησύχησα μήπως είχα προσβληθεί και εγώ ή όχι. Από το μυαλό μου περνούσε μόνο ότι υπήρχε ο κίνδυνος να κολλήσω την οικογένειά μου. Θα ήταν ένα βάρος που θα κουβαλούσα για πάντα», είπε χαρακτηριστικά ο Καντρέβα.

Ωστόσο αυτά που ξεχώρισαν στη συνέντευξή ήταν τα λεγόμενα του Καντρέβα σχετικά με τον κορονοϊό και την πιθανότητα να αρχίσει και πάλι το Σκουντέτο. Ο μπακ -χαφ των «νερατζούρι» υπογράμμισε πως αυτή τη στιγμή αυτό που προέχει είναι η υγεία, αλλά και ότι πραγματικοί πρωταθλητές, θα είναι αυτοί που θα νικήσουν τον κορονοϊό.

«Θα ήταν μια νέα εμπειρία να τελειώσει το πρωτάθλημα τον Ιούλιο και ίσως να μην ήταν το καλύτερο, λόγω της ζέστης αλλά και της διακοπής. Θεωρώ, πάντως, ότι αυτή την στιγμή δεν είναι σωστό να μιλάμε για τον τίτλο. Πρωταθλητές θα είναι αυτοί που θα νικήσουν τον κορονοϊό», συμπλήρωσε, ο Ιταλός ποδοφαιριστής.