Φιγούρες αντί για φιλάθλους στις κερκίδες προτείνει η Γκλάντμπαχ!

Οι φίλαθλοι της Γκλάντμπαχ προσφέρουν σε ομοϊδεάτες τους τη δυνατότητα να βρεθούν στα κεκλεισμένων των θυρών γήπεδα της Bundesliga, ως...φιγούρες

Φιγούρες αντί για φιλάθλους στις κερκίδες προτείνει η Γκλάντμπαχ!

Το κίνημα των οπαδών στη Γερμανία είναι - εδώ και χρόνια- πολύ μπροστά. Ήρθε μάλιστα η τρομερή ιδέα των φιλάθλων της Γκλάντμπαχ, για να το επιβεβαιώσει. Η αγωνιστή δράση στα γήπεδα της Bundesliga θα επιστρέψει σύντομα αλλά χωρίς θεατές στις εξέδρες.

Οι φίλοι των «πουλαριών» λοιπόν πήραν την πρωτοβουλία, δίνοντας την ευκαιρία σε ομοϊδεάτες τους να δώσουν το παρών στο «Borrusia Park», αλλά ως... φιγούρες σε φυσικό μέγεθος. Ναι καλά διαβάσατε!

Όποιος θέλει, λοιπόν, έναντι 19 ευρώ θα μπορεί να αποκτήσει τον... εαυτό του, φτιαγμένο από πλαστικό και αδιάβροχο, ώστε να τοποθετηθεί στις εξέδρες του γηπέδου.

«Θέλουμε να γίνουμε ο πρώτος σύλλογος που θα φέρει λίγη «ζωή» στο γήπεδο και να εξασφαλίσουμε την παρουσία των φιλάθλων, όταν στην πραγματικότητα εκείνοι θα είναι υποχρεωμένοι να παρακολουθούν τους αγώνες στο σπίτι» αναφέρει η επίσημη ιστοσελίδα των φιλάθλων της Γκλάντμπαχ.