Κορονοϊός: Η Τότεναμ προσφέρει το γήπεδό της στο σύστημα Υγείας της Αγγλίας

Όπως αναφέρουν αγγλικά Μέσα η Τότεναμ θα παραχωρήσει το «Tottenham Hotspur Stadium» στη διάθεση του συστήματος Υγείας της Αγγλίας στον αγώνα για την καταπολέμηση του κορονοϊού. 

Κορονοϊός: Η Τότεναμ προσφέρει το γήπεδό της στο σύστημα Υγείας της Αγγλίας

Στον αγώνα κατά του κορονοϊού βρίσκεται όπως πολλές ακόμα ομάδες και η Τότεναμ. Συγκεκριμένα, όπως κάνουν λόγο αγγλικά Μέσα, τα «σπιρούνια» προσφέρουν το νεόχτιστο γήπεδο τους, το «Tottenham Hotspur Stadium» στο σύστημα υγείας της Αγγλίας στη μάχη κατά του ιού με την ομάδα να χρησιμοποιεί ήδη άλλες εγκαταστάσεις.

Το γήπεδο της Τότεναμ, χωρητικότητας 62.000 θεατών, είναι ένα από τα πληρέστερα στον κόσμο και μετά από συζήτηση του διοικητικού συμβουλίου αποφασίστηκε να δοθεί στο σύστημα υγείας.

Μάλιστα, ο διοικητικός ηγέτης του αγγλικού συλλόγου, Ντάνιελ Λέβι, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Σαν σύλλογος πάντα είχαμε ξεκαθαρίσει τη δέσμευση μας στο καλό της κοινωνίας, κάτι που ποτέ δεν ήταν τόσο σημαντικό όσο τώρα. Είμαστε υπερήφανοι για τη μάχη που δίνουν όλοι κόντρα στον κορονοϊό και η σημερινή μας πράξη είναι μια αρχή των όσων το κλαμπ θα κάνει».

Παράλληλα, θα πρέπει να σημειωθεί, πως η Τότεναμ έκανε γνωστό πως το υπόγειο πάρκινγκ του γηπέδου ήδη χρησιμοποιείται σαν αποθήκη για τη συλλογή τροφίμων.