Μαραντόνα και Μέσι: Μαζί σε βίντεο της Ομοσπονδίας για να μείνουν οι Αργεντινοί σπίτι (vid)!

Την προσπάθεια των αργεντίνικων αρχών για να τηρήσουν οι κάτοικοι της χώρας τα μέτρα της καραντίνας συνδράμει η Π.Ο με βίντεο που φιγουράρουν ο Ντιέγκο Μαραντόνα κι ο Λιονέλ Μέσι! 

Μαραντόνα και Μέσι: Μαζί σε βίντεο της Ομοσπονδίας για να μείνουν οι Αργεντινοί σπίτι (vid)!

Επιστρατεύοντας τους δύο κορυφαίους ποδοσφαιριστές που ανέδειξε το Αργεντίνικο ποδόσφαιρο, διαχρονικά, η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της χώρας της Ν. Αμερικής συμμετέχει στην προσπάθεια των αρχών της χώρας ώστε οι κάτοικοι της να τηρήσουν τα μέτρα απομόνωσης, ούτως ώστε να σπάσει η «αλυσίδα» της διασποράς του κορονοϊού.

Ντιέγκο Μαραντόνα και Λιονέλ Μέσι, φιγουράρουν σε βίντεο που ανήρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που διαθέτει η AFA, στην προσπάθεια της να εμπνεύσει χρησιμοποιώντας τα εν λόγω ποδοσφαιρικά είδωλα αλλά και φράσεις και συνθήματα ποδοσφαιρικά το φίλαθλο κοινό (κι όχι μόνο) για νίκη κατά της πανδημίας.

«Κανείς δεν είναι πρωταθλητής μόνος του. Ακόμα και ο Μαραντόνα το ’86, αν δεν έμπαινε το γκολ του Μπουρουτσάγα, η Αργεντινή δεν θα ήταν παγκόσμια πρωταθλήτρια, σωστά;».

Η φράση με την οποία αρχίζει το βίντεο που ετοίμασε η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αργεντινής για τον κόσμο εν μέσω κορονοϊού, περικλείει το ακριβές νόημα:

Μόνο αν είμαστε όλοι μαζί θα νικήσουμε και την πανδημία..