Βάζει όρους για να μείνει στην Τότεναμ ο Κέιν!

Ανοικτό το ενδεχόμενο παραμονής του στην Τότεναμ, άφησε, με δηλώσεις του, ο Χάρι Κέιν αφού θέλει την ομάδα του ανταγωνιστική για να συνεχίσει...

Βάζει όρους για να μείνει στην Τότεναμ ο Κέιν!

Ούτε η πανδημία του κορονοϊού έχει μετριάσει την φιλολογία για το μέλλον του Χάρι Κέιν στην Τότεναμ.

Τα «σενάρια» δίνουν και παίρνουν με τον Άγγλο, διεθνή, επιθετικό να παρουσιάζεται, μεταξύ άλλων, υποψήφιος για την επίθεση της Ρεάλ Μαδρίτης.

Το θέμα είναι όμως τι λέει κι ο ίδιος.
Κι ο διεθνής στράϊκερ της Τότεναμ, που αναρρώνει απο τον τραυματισμό του, κάθε άλλο παρά αποκλείει το ενδεχόμενο αποχώρησης του από την ομάδα του Λονδίνου.

Για την ακρίβεια βάζει όρους για την παραμονή του: την βελτίωση της ομάδας, ώστε να είναι ανταγωνιστική.

Ο 26χρονος γκολτζής, φιλοξενήθηκε στο live του Τζέιμι Ρέντναπ, στο Instagram και κληθείς να απαντήσει σε ερωτήσεις του κοινού, όταν τέθηκε το ζήτημα απάντησε ως εξής:

«Μου κάνουν συχνά αυτή την ερώτηση. Δεν μπορώ να πω ναι ή όχι. Αγαπώ την Τότεναμ. Αν όμως δεν νιώθω ότι η ομάδα προοδεύει, ότι βαδίζει στη σωστή κατεύθυνση, δεν είμαι το είδος παίκτη που θα μείνει για ασφάλεια σε έναν σύλλογο. Είμαι φιλόδοξος, θέλω να βελτιωθώ, να γίνω ένας από τους κορυφαίους. Εξαρτάται από την ομάδα, δεν σημαίνει ότι θα πω όχι, ούτε ότι θα μείνω εδώ για πάντα», ήταν τα λόγια του που πρέπει να σήμαναν συναγερμό στα «σπιρούνια».